Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό

Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τα αδέσποτα ζώα

Καιτη_Γαρμπη
Για καλό σκοπό δραστηριοποιείται και πάλι η Καίτη Γαρμπή, καθώς η μορφή της τυπώθηκε σε μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό. Τις μάσκες σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Απόστολος Μητρόπουλος και σε αυτές υπάρχει η Καίτη Γαρμπή μέσα από τα kaitoji, τα δικά της emojis που έχει λανσάρει εδώ και μερικά χρόνια στα social media.

Στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Καίτης Γαρμπή. Το τραγούδι που πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, θα περιλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό project της τραγουδίστριας, όπου μοιράζεται κάποιες από τις επιτυχίες της με άνδρες τραγουδιστές της πρώτης γραμμής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Τα έσοδα από το video για το ντουέτο «Κιβωτός», που παραμένει εδώ και εβδομάδες στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, διατίθενται για την Κιβωτό Του Κόσμου, ενώ τα έσοδα από τις μάσκες, οι οποίες πωλούνται από το e-shop της Panik, θα βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱 Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις



Ειδήσεις σήμερα:

Οι «αερογέφυρες» αναπτερώνουν τις ελπίδες των Βρετανών για διακοπές στην Ελλάδα

Ξεπέρασαν τους 35.000 οι νεκροί λόγω κορωνοϊού στη Βρετανία

Κίνα: Φόβοι για νέο ξέσπασμα - Σε καραντίνα δύο πόλεις λόγω έκρηξης κρουσμάτων κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης