Άλλους 227 θανάτους λόγωκορωνοϊούκατέγραψε σήμερα η Βρετανία, ανεβάζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό στους 35.023.
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν, το NHS Αγγλίας ανακοίνωσε 174 πρόσθετους θανάτους, ενώ η Σκωτία είχε άλλους 29 νεκρούς, η Ουαλία 17 και η Βόρεια Ιρλανδία 7.
Οι αριθμοί των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους σε καθημερινή βάση από τον θανατηφόρο ιό στη Βρετανία, έχουν περιοριστεί σημαντικά, καθώς την προηγούμενη Τρίτη είχαν καταγραφεί 627 νέοι θάνατοι.
Χθες, οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν 160 νέους θανάτους, το χαμηλότερο νούμερο από τις 24 Μαρτίου, ημέρα που ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το γενικό lockdown.
Το ΥΓΕΙΑ φέρνει στην Ελλάδα την πιο προηγμένη τεχνολογία αξονικής τομογραφίας, εγκαθιστώντας τον νέο αξονικό τομογράφο NAEOTOM Alpha.Pro της Siemens Healthineers. Πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό αξονικό τομογράφο νέας γενιάς με τεχνολογία μέτρησης φωτονίων στη χώρα.