Κορωνοϊός: Το protothema.gr στο ΑΧΕΠΑ - Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την κλινική που νοσηλεύεται το πρώτο κρούσμα

Κορωνοϊός: Το protothema.gr στο ΑΧΕΠΑ - Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την κλινική που νοσηλεύεται το πρώτο κρούσμα

Στην Α΄ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ φτιάχνουν θαλάμους απομόνωσης για νέα κρούσματα κορωνοϊού

vid-kliniki
Στην Α΄ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην οποία νοσηλεύεται το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα βρέθηκε η κάμερα του protothema.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κρούσμα είναι μια 38χρονη σχεδιάστρια μόδας που επέστρεψε την περασμένη Κυριακή από το Μιλάνο.

Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, τα δωμάτια κλινικής σφραγίζονται με χαρτοταινίες στις οποίες αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα που πρέπει να απολυμανθούν την ίδια ώρα που υπάλληλοι του νοσοκομείου έχουν αναλάβει να μετατρέψουν τα δωμάτια σε θαλάμους απομόνωσης ώστε να μπορούν να υποδεχθούν τυχόν νέους φορείς του ιού. 

Mέσα στο ΑΧΕΠΑ: Φτιάχνουν θαλάμους απομόνωσης για νέα κρούσματα


Κλείσιμο
Στο βίντεο θα δείτε τους υπαλλήλους του νοσοκομείου να φορούν προστατευτικές μάσκες, γάντια και χειρουργικές στολές τη στιγμή που αλλάζουν εξαρτήματα των συστημάτων εξαερισμού των δωματίων τα οποία προορίζονται για θάλαμοι απομόνωσης. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στους διαδρόμους του νοσοκομείου αρκετοί είναι αυτοί που κυκλοφορούν χωρίς να φοράνε προστατευτικές μάσκα ενώ δεν φαίνεται να εφαρμόζονται ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας. Παρά το απαγορευτικό στη πόρτα της Ά Παθολογικής Κλινικής, η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη για τον οποιονδήποτε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης