Μεσσηνία: Γυναίκα διέρρηξε πρακτορείο του ΟΠΑΠ - Η... γκάφα που την πρόδωσε

opap

Όταν προσπάθησε να ανοίξει τα συρτάρια από τις ταμειακές μηχανές του πρακτορείου, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας.

Τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ και άλλων επιχειρήσεων σε κεντρικό σημείο των Γαργαλιάνων, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει σε ένα κεντρικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Το υλικό από την κάμερα του πρακτορείου έδειχνε ότι αυτή που τρύπωσε μέσα φορώντας γάντια και κουκούλα τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας ήταν γυναίκα. Μάλιστα, όταν προσπάθησε να ανοίξει τα συρτάρια από τις ταμειακές μηχανές του πρακτορείου, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας.

Η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς που ξεψάχνισαν τα πλάνα από δεκάδες κάμερες παρακολούθησης, ώσπου την είδαν να βγάζει την κουκούλα και να αποκαλύπτεται το πρόσωπό της! Έτσι, διαπίστωσαν στο πλαίσιο της έρευνας ότι πρόκειται για μια 29χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Στον ανακριτή θα πρέπει να εξηγήσει πώς είχε εξασφαλίσει τα κλειδιά του πρακτορείου, καθώς στα πλάνα φαινόταν να ξεκλειδώνει την κύρια είσοδο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kar65

Βασική αποστολή του πατέρα Αλέξανδρου Καρλούτσου θα είναι ουσιαστικά το fund raising, δηλαδή η συλλογή των απαραίτητων πόρων για την ενίσχυση του όλου έργου, κοινωνικού, φιλανθρωπικού και άλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής