επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος αποκαλύπτοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία στην Κόρινθο και δεν βρίσκει η Μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος.
«Δεν υπάρχει πούλμαν για να ανέβουμε στην Αθήνα, έχουν ναυλωθεί όλα» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο
Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος, ο οποίος θα είναι παρών στην Αθήνα την Κυριακή, είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία».
Εξήγησε, δε, ότι οι 9 μητροπολίτες που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το έκαναν γιατί «είχαμε την πληροφορία ότι θα υπήρχαν παραεκκλησιαστικά στοιχεία για να "καπελώσουν" τη συγκέντρωση».
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου η Εκκλησία έχει κάθε λόγο στο Σκοπιανό «γιατί μέσα από την Εκκλησία θα περάσει αλυτρωτισμός και γλώσσα και πολλά πράγματα».
«Μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πρέπει να ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος και όλες οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν υπόψη τους τις παραμέτρους αυτές για το θέμα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.