Τα γενέθλιάτου γιόρτασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,με μια τούρταπου ξεχώρισε για την πρωτοτυπία και το χιούμορ της. Η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου,ετοίμασε μια εντυπωσιακή δημιουργία, στην οποία αναγραφόταν το λατινικό μήνυμα: «Adonis Minister Salvtis – Veni Vidi Vaccinavi».
Η φράση αποτελεί ευρηματική παραλλαγή της γνωστής ρήσης του Ιούλιου Καίσαρα «Veni, Vidi, Vici» («Ήλθα, είδα, νίκησα»), προσαρμοσμένη με χιουμοριστικό τρόπο στον ρόλο του υπουργού Υγείας και στην περίοδο των εμβολιασμών: «Ήρθα, είδα, εμβολίασα».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της τούρτας στο Facebook, συνόδευσε την ανάρτηση με τη φράση: «Την ωραιότερη τούρτα για τα γενέθλιά μου, μου την έφτιαξε το κοριτσάκι μου», αναφερόμενος με τρυφερότητα στη σύζυγό του.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και ευχών από φίλους και ακολούθους του υπουργού, που έσπευσαν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά», σχολιάζοντας με χιούμορ το μήνυμα της τούρτας και τη δημιουργικότητα της Ευγενίας Μανωλίδου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας