Μετανάστες έκαναν πεδίο μάχης τη δομή φιλοξενίας στην Κω

Μετανάστες έκαναν πεδίο μάχης τη δομή φιλοξενίας στην Κω

Στον εισαγγελέα τρεις Παλαιστίνιοι ηλικίας 24, 22 και 22 χρόνων και ένας 18χρονος Αιγύπτιος

xeiropedes_mak
Σοβαρά επεισόδια σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων και του προσωπικού ασφαλείας προκάλεσαν ομάδες αλλοδαπών, που μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Πυλί της Κω προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, το απόγευμα της Δευτέρας.

Χωρίς προφανή αιτία, οι αλλοδαποί προκάλεσαν φθορές στις πόρτες των δωματίων και στα κρεβάτια των χώρων διαμονής της πτέρυγάς τους και άδειασαν τους πυροσβεστήρες καλύπτοντας όλες τις επιφάνειες με το περιεχόμενό τους. Όταν προσπάθησαν να επέμβουν οι εργαζόμενοι, άρχισαν εκσφενδονίζουν εναντίον τους μπουκάλια και φρούτα και επιχείρησαν να παραβιάσουν τον μεταλλικό φράκτη για να δραπετεύσουν.

Τέσσερις από αυτούς κατάφεραν να ανέβουν στον φράκτη και να βγουν από την πτέρυγα, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για τρεις Παλαιστίνιους ηλικίας 24, 22 και 22 χρόνων και έναν 18χρονο Αιγύπτιο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανατριχιαστική φωτογραφία δείχνει 13χρονο να στέκεται πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι


«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης