Δίχως την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από τα διόδια, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, για τις εκλογές 2023, όπως άλλωστε γίνεται πάντα για την διευκόλυνση των ετεροδημοτών ψηφοφόρων.
Οι μπάρες θα είναι σηκωμένες από τα ξημερώματα του Σαββάτου για όσους οδηγούς θα διέρχονται από τα διόδια της επικράτειας, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους η ελεύθερη διέλευση θα ισχύσει από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με τη επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα είναι σε ισχύ ως τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, δηλαδή την επομένη των εκλογών.
Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι που εκμεταλλεύονται τα διόδια θα αποζημιωθούν από το κράτος για τις δωρεάν διελεύσεις. Βάσει των σχετικών συμβάσεων συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ της πολιτείας και των εν λόγω εταιρειών, το Δημόσιο έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους παραχωρησιούχους, όποτε το επιθυμεί, να σταματήσουν την είσπραξη διοδίων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.