Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε βρέφος που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου

Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε βρέφος που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου

Το βρέφος μεταφέρθηκε από την οικογένειά του στα Επείγοντα της Παιδιατρικής σε σοβαρή κατάσταση, με συμπτώματα εμπυρέτου λοίμωξης

Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε βρέφος που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου
Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό στην Κοζάνη, όπου ένα βρέφος περίπου 20 μηνών έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το βρέφος μεταφέρθηκε από την οικογένειά του στα Επείγοντα της Παιδιατρικής του νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, με συμπτώματα εμπυρέτου λοίμωξης.

Σε κάποια στιγμή φέρεται να υπέστη σπασμούς που οδηγήσαν σε ανακοπή με τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα σε προσπάθειες ανάνηψης, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ, ενώ το βρέφος διασωληνώθηκε. Η προσπάθεια διήρκεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά, χωρίς δυστυχώς να καταστεί δυνατό να επανέλθει.

Το βρέφος κατέληξε, βυθίζοντας την οικογένειά του σε ανείπωτη θλίψη, ενώ θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα αποσαφηνίσει τι ακριβώς συνέβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης