Survivor All Star: Η... κόκκινη τριάδα του τάκου και ο τελικός του «γεροvivor» - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η... κόκκινη τριάδα του τάκου και ο τελικός του «γεροvivor» - Δείτε βίντεο

Οι εντάσεις του Τάκη με Σάκη, Ασημακόπουλο και Μπάρτζη, οι κουβέρτες της Μελίνας, τα... κόκκινα σαλιγκάρια και η μάχη του «μασάζ»

survivor_170523_xr
Συμπληρώθηκε η τριάδα υποψηφίων προς αποχώρηση γι΄ αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star με τους Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια να ακολουθούν στον τάκο τον Γιώργο Κόρομι, μετά τη 2η σερί ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα της ασυλίας.

Στον απόηχο του συμβουλίου της Δευτέρας (15/5) κινήθηκαν οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης (16/5), οπού δεν απουσίασαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες με… πρώτη και καλύτερη εκείνην ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σάκη Κατσούλη.

«Ρε Τάκη μου, σου είπαμε ότι ενοχλείς; Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι. Είσαι ήρεμος όταν χάνεις ή όχι;» ρώτησε ο νικητής του Survivor 2021, με τον 49χρονο μισθοφόρο να απαντά: «δεν μου αρέσει να χάνω».

«Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο και εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο», είπε ο Σάκης στον Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnwfaselqtd)


Κλείσιμο
Με τη σειρά του όμως, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας αναρωτήθηκε «γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω «πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;», μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν φέρνω πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει».

Τον τσακωμό των Κόκκινων άκουγαν πίσω από το παραβάν οι Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnwletsx7u9)


Η ένταση της παραλίας μεταξύ του Τάκη και του Σάκη μεταφέρθηκε και στο στίβο μάχης, όμως αυτή τη φορά ο μισθοφόρος επιτέθηκε στον Γιώργο Ασημακόπουλο κατηγορώντας τον πως κρυφάκουγε τι έλεγαν πίσω από το… περιβόητο παραβάν.

«Ο Γιώργος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε «άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα» γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ.

Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε», είπε ο Τάκης στον Γιώργο Λιανό για να απαντήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος πως: «Θέλω να πω στον Τάκη πως δεν κρυφάκουγα καθόλου. Ήμασταν με τον Ηλία και μαζεύαμε προσανάμματα για την φωτιά και ακούγαμε τον Τάκη να ωρύεται και να φωνάζει. Φώναζες πάρα πολύ έντονα και σε άκουσε όλη η παραλία»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnwq57f9l35)


Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μέσα στο στίβο μάχης στο αγώνισμα για την 2η ασυλία της εβδομάδας όταν μετά το el clasico του Αγίου Δομίνικου και με το σκορ να γίνεται 5-4 χάρη στη νίκη των Μπλε και του Σπύρου Μαρτίκα επί του Τάκη Καραγκούνια, o μισθοφόρος είπε «καραγκιόζη» τον Νίκο Μπάρτζη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnxsbl2nbld)


Οι Μπλε πήραν το πρώτο σετ με 8-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnxwxekm2cp)


Σε αντίθεση με το πρώτο, το δεύτερο σετ ήταν πιο αμφίρροπο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnyaygqqjtt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnyfhrp3ia9)


Αν και οι Κόκκινοι έφτασαν πρώτοι στο ματς πόιντ κάνοντας το 7-4, οι Μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7 και οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnyv5topwfd)


Αν και ο Τάκης Καραγκούνιας έδειξε να το έχει καλύτερα με τους στόχους, τελικά οι Κόκκινοι αποφάσισαν να αγωνιστούν με Σάκη και Μαριαλένα, με τους Ηλία και Σταυρούλα όμως να τους κερδίζουν και να τους στέλνουν για 2η φορά μέσα στην εβδομάδα στην κάλπη για να ψηφίσουν άλλους δύο συμπαίκτες τους μετά τον Κόρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnyzrx42u21)


Από την άλλη τους Μπλε τους περίμενε ένα χαλαρωτικό έπαθλο. Μεταφέρθηκαν σε μια βίλα, έβγαλαν από πάνω τους τις λάσπες του στίβου μάχης και απόλαυσαν μασάζ και πολύ φαγητό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnznnfnewux)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnzpgdmrtgp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnzrqyh1kw1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnzuasgbltd)


Όταν επέστρεψαν από το έπαθλο οι Μπλε δεν έγιναν δεκτοί από τους Κόκκινους με ανοιχτές αγκάλες, με τους Κόκκινους να απομακρύνονται «σαν τα σαλιγκάρια», όπως είπε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnzvqp43cbl)


Για την υποδοχή που έτυχαν οι Μπλε μίλησε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τη Μελίνα Μεταξά για τις κουβέρτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso08sbr1i95)


Πάντως Μπλε και Κόκκινοι βρήκαν σημείο επαφής στον τελικό του «γεροvivor» τον οποίο διεκδίκησαν οι βετεράνοι του Survivor Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας. Οι δυο ομάδες πέρασαν σαν μία με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο τίτλος του γηραιότερου Survivor κατέληξε στον 45χρονο φαρμακοποιό, ο οποίος μοιράστηκε το βραβείο με τον Βασάλο που κατάφερε φέτος να «θεραπεύσει» τον Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0aqvq1r6p)


Με τον τελικό του «γεροvivor» ασχολήθηκε και ο Γιώργος Λιανός όταν συνάντησε τις δυο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησίου, με τον παρουσιαστή του Survivor All Star να ρωτάει πρώτα πως πέρασαν οι Μπλε στη βίλα και να στέκεται στο μασάζ που απόλαυσε ο Μαρτίκας και στις συνέπειες που ίσως να έχει στη σχέση του με τη Βρισηίδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0kd2hsszt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0m1k6gsgx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0sdkja5kh)


Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα της κάλπης οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση των Κόκκινων μετά τον Γιώργο Κόρομι, ήταν η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0xkbzxme9)


«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, ξέραμε και εγώ και ο Τάκης ότι θα ήμασταν υποψήφιοι» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0zdazlo3l)


«Είναι υπερήφανος μέχρι εδώ που έχω φτάσει, θα τρελαθώ αν δεν μείνω», είπε από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον «τσιγκλάει» επειδή δεν έπαιξε στο flag race την προσωπική του ασυλία. Ο μισθοφόρος όμως δεν... τσίμπησε και απάντησε «εγώ πρότεινα τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα την αποδοχή της ομάδας μου και δεν ήθελα να δημιουργήσω τριγμούς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso12l280ceh)


Ο Σπύρος Μαρτίκας όμως συνέχισε να βάζει… φιτιλιές στους Κόκκινους και προσπάθησε να «παιξει» μπαλα και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την «ασυλία» που τυγχάνει στις ψηφοφορίες παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να απαντάει με χιούμορ, «έχεις δει παρουσιαστή να είναι υποψήφιος;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso18yhvuedt)




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Πάνε για κυβέρνηση παράλυσης και ακυβερνησίας, για να σώσουν τις καρέκλες τους, θέλουν να μας βάλουν φυλακή

Εκλογές 2023 - Financial Times: Παρά τους εφιάλτες με τον Βαρουφάκη να παίζει πιάνο, η Ελλάδα έγινε επενδυτικός τίγρης

Λευκάδα: Η βίλα με την απίθανη θέα που πουλήθηκε μέσω Sotheby’s σε τιμή ρεκόρ 15.000 ανά τ.μ


----------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης