Πύργος: Σπείρα πιτσιρικάδων έκλεψε κινητά από ανήλικους και τα πούλησε!

Πύργος: Σπείρα πιτσιρικάδων έκλεψε κινητά από ανήλικους και τα πούλησε!

Αντάλλαξαν τρία κινητά τηλέφωνα για... 30 ευρώ

ανηλικο7438291
Άλλο ένα κρούσμα παραβατικής συμπεριφοράς ανηλίκων αναστάτωσε τον Πύργο, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν συνελήφθησαν δυο 14χρονοι που έκλεψαν από τρεις άλλους ανήλικους τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε έναν 15χρονο έναντι... 30 ευρώ.

Οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και, μετά την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση και τους άφησε ελεύθερους. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Άρπαξε τσάντα με χρήματα και κάρτες

Στην Κομοτηνή εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας Έλληνας ο οποίος, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε τρυπώσει σε ένα ανασφάλιστο όχημα στην Αλεξανδρούπολη και είχε αρπάξει από το εσωτερικό του μία τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα και άλλα είδη. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Ειδήσεις σήμερα:

112 «χτύπησε» στην Κρήτη για την κακοκαιρία «Gaia»

Η υπόθεση Καϊλή το πιο σοβαρό σκάνδαλο στις Βρυξέλλες εδώ και 10ετίες

Το φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ βρισκόταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης