Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός - «Η Νικολέττα μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και λογομαχήσαμε»

Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός - «Η Νικολέττα μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και λογομαχήσαμε»

«Ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» υποστήριξε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 22χρονος

pakistanos0001
Προφυλακιστέος κρίθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο 22χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε της ζωή της 17χρονης Νικολέττας πριν από 9 ημέρες (1η Αυγούστου) στο Περιστέρι.

Ο 22χρονος μετήχθη εκ νέου σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς είχε ζητήσει δυο φορές και είχε λάβει προθεσμία για προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι ώστε και να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Πάντως, προηγούμενα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος, παρουσία της οποίας και απολογήθηκε.

Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Η Νικολέττα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» είπε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 22χρονος.

Κατά την απολογία του, περιέγραψε το πώς έγινε η γνωριμία του με την Νικολέττα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Όπως περιέγραψε, την ημέρα του τραγικού συμβάντος, ζήτησε για ακόμα μία φορά από την Νικολέττα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία.

Κλείσιμο
Όμως, «μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ» και προσέθεσε: «Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέττας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.
Πάντως, ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέττα, ενώ ανέφερε ότι το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Ως προς τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις Ελληνικές αρχές, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.

Στο μεταξύ, χθες ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας, Ανδρέας Θεοδώροπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

Ειδήσεις σήμερα:

314 θάνατοι και 120 διασωληνωμένοι λόγω Covid την εβδομάδα 1-7 Αυγούστου

Πού θα κάνει έρευνες το Αμπντολχαμίντ Χαν - «Δεν θέλουμε την άδεια κανενός», είπε ο Ερντογάν

«Δεν υπάρχει βιασμός, έγινε με τη θέλησή της», λέει η συνήγορος του 33χρονου στα Ανώγεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης