Έγκλημα στο Περιστέρι: «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός

Προς νέα αναβολή η απολογία του - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

pakistanos-peristeri-arthro
Στο... κοράνι αποδίδει την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας ο Σάνι ο Πακιστανός. Ο νεαρός καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, φέρεται να υποστηρίζει ότι σκότωσε με τα χέρια του την 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι και δεν μπορούσε να την ακούει.

Μάλιστα, της έκλεισε το στόμα για να μην μιλάει και όταν το θύμα του ξεψύχησε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει και της έριχνε νερό για να τη συνεφέρει. Την ίδια ώρα ο συνήγορος του κ. Φασσέας, μετά τον ισχυρισμό του για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ μέσα στο διαμέρισμα του Περιστερίου παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του λόγω διαφωνίας.

Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της ανήλικης, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο ανακριτικό γραφείο για να δώσει εξηγήσεις σε όσα του καταλογίζονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία, αλλά και για την προσπάθειά του να διαφύγει από την χώρα. 

Με βάση την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, η οποία υπογράφηκε από τον εισαγγελέα το Σάββατο το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος θα πρέπει να έχει απολογηθεί έως και αύριο για την ανθρωποκτονία, καθώς λήγει το πενθήμερο που ορίζει ο νόμος για την απολογία του. Έτσι παραμένει άγνωστο αν η δικαστική λειτουργός, αφού ορίσει αυτεπάγγελτα συνήγορο, θα ορίσει την απολογία για αύριο ή αν θα προτιμήσει η όλη διαδικασία να ξεκινήσει αργότερα σήμερα, αφού ενημερωθεί ο νέος συνήγορος για την δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Καθυστέρηση στην απολογία του 22χρονου Πακιστανού - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ

«Θεριακλής» επιβάτης άναψε τσιγάρο στις τουαλέτες αεροπλάνου σε πτήση από το Τελ Αβίβ στην Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης