Δύο άτομα που έκλεβαν καλώδια χαλκού συνέλαβαν σε περιοχή των Σερρών αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας και όπως διαπίστωσαν, οι συλληφθέντες μαζί με δύο συνεργούς τους, είχαν βάλει φωτιά για να αφαιρέσουν το περίβλημα των καλωδίων προκαλώντας πυρκαγιά την εξάπλωση της οποίας πρόλαβε την τελευταία στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είχαν αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ τα καλώδια χαλκού μήκους 8 χιλιομέτρων από εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης προκαλώντας φθορές 25.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης.
Οι δράστες προχθές το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Σερρών έβαλαν φωτιά στα κλεμμένα καλώδια με σκοπό να αφαιρέσουν το εξωτερικό τους περίβλημα. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαγιά σε μικρή έκταση η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική. Τα κλεμμένα καλώδια κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.