Δομοκός: Άρπαξαν καλώδια χαλκού από φωτοβολταϊκό πάρκο

Δομοκός: Άρπαξαν καλώδια χαλκού από φωτοβολταϊκό πάρκο

Έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν άμεσα - Τους έπιασαν επ΄αυτοφώρω να κλέβουν δοχεία με χρώμα στην Χαλκίδα

kalodia_xalkou
Υπό το φως του ήλιου παραβίασαν το λουκέτο της περίφραξης ενός υπό κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, τρεις Έλληνες, μπήκαν μέσα και άρχισαν να φορτώνουν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός οκτώ κουλούρες με καλώδια χαλκού!

Για κακή τους τύχη, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν άμεσα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, οι κουλούρες αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του φωτοβολταϊκού πάρκου, ενώ οι τρεις «κυνηγοί» χαλκού οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής.

Έκλεψαν δοχεία με χρώμα από μαγαζί

Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν σε ένα κατάστημα εμπορίας χρωμάτων στην Χαλκίδα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το βράδυ της Τρίτης, για να τσακώσουν επ' αυτοφώρω δυο Έλληνες που το είχαν διαρρήξει και είχαν αρπάξει τρία δοχεία με χρώμα! Οι δράστες, από τους οποίους ο ένας δεν είχε καν εκδώσει ταυτότητα, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες στην Ινδία: Δεν υπάρχουν κρεβάτια με οξυγόνο! Δεν βγαίνουμε από το σπίτι

«Ελευθερία» και για άτομα ηλικίας 30-49 χρόνων τη Μεγάλη Εβδομάδα - Πότε ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού

Με «καμπάνα» δισεκατομμυρίων κινδυνεύει το TikTok - Γιατί κατηγορείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης