Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία

Διακοπές κάνει η «όμηρος» του σεΐχη - Δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ αγκαλιά με τους δύο συνοδούς της - Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, η καμπάνια #FreeLatifa ανακοίνωσε τη διάλυσή της

latifa-al-maktum-0
Ερωτήματα γεννά μία νέα φωτογραφία της «φυλακισμένης» πριγκίπισσας Λατίφα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στην οποία φαίνεται να περνά ευχάριστα τον χρόνο της στην Ισλανδία με τη συνοδεία δύο καλών φίλων. Έτσι, φημολογείται πλεόν ότι η «όμηρος» του σεΐχη του Ντουμπάι πιθανόν να έχει ξεφύγει από τα δεσμά του.

Η ανάρτηση έγινε αρχικά στο Instagram από την Σιονέντ Τέιλορ, παιδαγωγό που εδρεύει στο εμιράτο, και σύντομα έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται η 35χρονη πριγκίπισσα χαμογελαστή και αγκαλιά με εκείνη και τον ξάδερφό της Μάρκους Εσάμπρι σε έναν λόφο της Ισλανδίας. «Μία υπέροχη βόλτα με την Λατίφα και τον Μάρκους», προσθέτει στην περιγραφή της δημοσίευσης η κ. Τέιλορ.



Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, κόρη του σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ και κυβερνήτη της χώρας, είχε συγκλονίσει τον κόσμο με βίντεο που είχε αναρτήσει η ίδια το 2018, στο οποίο ισχυριζόταν ότι κρατείται αιχμάλωτη από τον πατέρα της παρά τη θέλησή της.

Princess Latifa: daughter of ruler of Dubai says she is a hostage in secret message


Βέβαια, τους τελευταίους μήνες η κ. Τέιλορ έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες σε εξορμήσεις της με την πριγκίπισσα-όμηρο του σεΐχη του Ντουμπάι. Ένα ακόμη  ταξίδι πραγματοποίησαν μαζί τον προηγούμενο μήνα στην Ισπανία και όπως όλα δείχνουν πιθανόν να έχει απευλεθερωθεί.

Κλείσιμο


Σε ανακοίνωσή του στον ιστότοπο για την καμπάνια υπέρ της απελευθέρωσης της πριγίπισσας «Free Latifa campaign», ο ξάδερφός της επεσήμανε τα εξής: «Είχα μία συγκινητική επανασύνδεση με την ξαδέλφη μου Λατίφα στην Ισλανδία, Νιώθω ευλογημένος που πέρασα χρόνο μαζί της. Ήταν τόσο ανακουφιστικό που την είδα χαρούμενη, υγιή και προσηλωμένη στα σχέδιά της».

Αφότου ακολούθησε η συνάντησή τους, η καμπάνια ανακοίνωσε τη διάλυσή της όπως πληροφορεί η βρετανική εφημερίδα Sky News. «Πρωταρχικός στόχος της καμπάνιας #FreeLatifa ήταν να δούμε την πριγκίπισσα ελεύθερη, να έχει τον έλεγχο της ζωής της και να κάνει προσωπικές επιλογές για τον εαυτό της», είπε η οργάνωση. «Είναι μία πολύ θετική εξέλιξη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες», συνέχισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης