ΟΑΕΔ - Google: Τα οριστικά αποτελέσματα

ΟΑΕΔ - Google: Τα οριστικά αποτελέσματα

ΟΑΕΔ - Google: Οι οριστικοί πίνακες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

google_oaed
Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του δωρεάν διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων - Ψηφιακό Μάρκετινγκ – Β’ Κύκλος» στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Η κατάρτιση των οριστικών πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στους ωφελούμενους του προγράμματος, με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Google και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, παρακολουθώντας εβδομήντα πέντε (75) ώρες κατάρτισης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, διάρκειας έξι (6) μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για πέντε χιλιάδες (5.000) ανέργους. Όσοι επιλεγούν στο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας θα λάβουν 550 ευρώ (καθαρά) για είκοσι δύο (22) ημέρες τον μήνα και έξι (6) ώρες την ημέρα.

Η δαπάνη του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας προϋπολογίζεται στο ποσό των 16.500.000 € και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), στο πλαίσιο του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020” και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα επιτρέπεται και τι όχι από την Παρασκευή - Πώς φτάσαμε ως εδώ

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο - Τι ώρα θα κλείνουν

«Youtube problem»: Προβλήματα τη νύχτα - Γιατί «έπεσε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης