ΟΑΕΔ - Google Ελλάδας: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του Β΄ κύκλου

ΟΑΕΔ - Google Ελλάδας: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του Β΄ κύκλου

ΟΑΕΔ - Google Ελλάδας:  Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του Β΄ κύκλου του προγράμματος ψηφιακής κατάρτισης

google_greece
Αναρτήθηκαν σήμερα, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing) – Β Κύκλος στον ιστότοπο του ΟΑΕΔwww.oaed.gr

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης Taxisnet.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν τον λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με τη Google Ελλάδας για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Συνολικά, 1.500 νέοι άνεργοι έως 29 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Grow with Google»

Κλείσιμο
Οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν συνολικά 75 ώρες κατάρτισης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Google και τον ΟΑΕΔ.

Οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, διάρκειας έξι μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα για 5.000 ανέργους. Οι συμμετέχοντες, θα λάβουν 550 ευρώ (καθαρά) για 22 ημέρες τον μήνα και 6 ώρες την ημέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-σοκ: Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια

 
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς γίνεται η μετακίνηση σε όλη τη χώρα - Όλα τα έντυπα

Αμερικανικές εκλογές: Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ… Να τους πιστέψουμε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης