anastasiadis_themos

Πρότυπο ο 88χρονος - Κάθε σπίτι «τάφος» του ληστή-βιαστή-διαρρήκτη

Θέμος Αναστασιάδης

Τι λέτε, ρε όρνεα-«όργια» του Τόσκα; Αν μπουκάρει κακοποιός σπίτι μου θα κάνω ότι κοιμάμαι και θα τον αφήσω να πάει στο διπλανό δωμάτιο που είναι το παιδί μου; Είστε στα καλά σας; Οποιοσδήποτε γονιός προλάβει θα ορμήξει είτε με κάνα κουζινομάχαιρο, είτε με κάνα μπαλτά, είτε με τη σιδερένια λαβίδα του τζακιού, με ό,τι βρει μπροστά του τέλος πάντων για να ανοίξει το κεφάλι, να βγάλει τα μάτια ή να κόψει τον λαιμό του μπουκαδόρου πριν προλάβει να φτάσει στα παιδιά. Θα θυσιαστεί για να μπορέσει να αποτρέψει το κακό. Και πολύ καλά θα κάνει!

Αν ήταν στην Αμερική θα τον είχαν κάνει ήδη ήρωα όλα τα media και θα τον δεχόντουσαν στον Λευκό Οίκο, ακόμη και προ Τραμπ. Η αυτοάμυνα του απελπισμένου 88χρονου, Απόστολου Πολίτη, που πήρε όπλο για να σωθεί από τους ληστές είναι η συμβολική προτροπή αντίστασης προς όλο τον Ελληνισμό, σε όλα τα επίπεδα!!! Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και πλήρη συνείδηση ότι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει να μας προστατεύσει, δεν έχουμε άλλη λύση απ’ το να γίνει κάθε σπίτι «τάφος» του ληστή-βιαστή-διαρρήκτη. Δεν θα κάτσουμε να μας σφάξουν σαν τα αρνιά. ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ; Φταις για ό,τι πάθεις.

Πρέπει να σωθούμε τόσο από τους εγκληματίες όσο και... από τον Τόσκα. Αν ήταν ένας τυχαίος ηλίθιος να πηγαίναμε πάσο. Αν έβγαζε μεροκάματο από τις συμμορίες διαρρηκτών και κακοποιών, όπως συμβαίνει με διεφθαρμένους αστυνομικούς διεθνώς, θα λέγαμε ότι είναι απλώς ένας «βρώμικος» μπάτσος. (Τουλάχιστον ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως έχει φύγει, ευτυχώς, από τον στρατό! Σκεφτείτε να τον είχαμε τώρα στο Γενικό Επιτελείο και να μας συνιστούσε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε για να μην προκαλούμε τους Τούρκους.) Ομως είναι ο αρμόδιος υπουργός που βάζει επισήμως την ΕΛ.ΑΣ. να αθωώνει προκαταβολικά τους εισβολείς, προεξοφλώντας ότι ουδεμία πρόθεση έχουν να κάνουν κακό, γι’ αυτό ο πολίτης, αν τους αντιληφθεί, πρέπει να γυρίσει πλευρό και να κοιμηθεί! Η πρωτοφανής ανακοίνωση θα έπρεπε να είχε φέρει δέκα παραιτήσεις και άλλους τόσους εισαγγελείς! Καθότι στην ουσία ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ τους πολίτες, και κυριολεκτικά και μεταφορικά, υποστηρίζοντας πως... δεν υπάρχει κίνδυνος, ότι στη χώρα επικρατεί τάξη και ασφάλεια και ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τους κακούργους αν... το ρίξουν στον ύπνο. Η παράβαση καθήκοντος και η έκθεση των Ελλήνων σε κίνδυνο με παρελκυστικά επιχειρήματα από την ΕΛ.ΑΣ. είναι το ελάχιστο των αδικημάτων που θα εντοπίσει ο εισαγγελέας. Από εκεί και πέρα διακρίνεται και παθητική συναυτουργία σε εγκληματικές πράξεις, πέραν της απέραντης ηλιθιότητας που είναι για ψυχίατρο!

Και πού ξέρει ο κάθε Τόσκας και διαβεβαιώνει -επί λέξει!- ότι κανένας διαρρήκτης δεν έχει πρόθεση να σκοτώσει; Πώς γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα υπάρξει εκτροπή μέσα στο σπίτι, αφού πάντα στην αρχή ζητούν λεφτά για να φύγουν και μετά... σε σιδερώνουν αν δεν τα δώσεις; Με τι ελαφρότητα συμβουλεύουν τους ανθρώπους... να μη φωνάζουν, αφού έτσι μπορεί να τους ακούσει κάνας γείτονας και να σωθούν; Μήπως όπως διαβεβαίωναν την πρέσβειρα του Ισραήλ ότι θα πιάσουν τους «Ρουβίκωνες» που κάνανε «ντου» στην πρεσβεία και προχθές κιόλας πέταγαν φέιγ βολάν μπροστά στο σπίτι της; Αν τολμήσουν να μπουν μέσα, να ’ναι σίγουροι ότι οι Ισραηλινοί θα τους τη χώσουν στο «δόξα πατρί». Είναι ή δεν είναι όλα αυτά ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ για πολίτες ευρωπαϊκών χωρών, που κάποιοι όπως ο «Guardian», πολύ κακώς βεβαίως, σκέφτηκαν να το κάνουν και τουρισμό-reality δυστυχίας; Μήπως θα ’πρεπε να προβληματιστούμε αν στα μάτια του σύγχρονου Ευρωπαίου μοιάζουμε λες και ζούμε κάθε μέρα στο υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικοπολιτικό Survivor; Το στόρι έχει ως εξής: Μια οικογένεια ζει με 10 ευρώ στην τσέπη για γάλα και ψωμί, κλεισμένη στο σπίτι χωρίς ρεύμα, αφού της το έχουν κόψει, ή ακόμη χειρότερα και με την απειλή της έξωσης... Τη νύχτα φυλάνε καραούλι μην μπουν μέσα οι διαρρήκτες και σκοτώσουν κατά λάθος, επειδή π.χ. ούρλιαξαν από τον φόβο τους, τον παππού, τη χήρα μητέρα ή όποιον βγει μπροστά τους...

Δεν θα μας πει, λοιπόν, ο Τόσκας, που επί των ημερών του κάνουν πάρτυ όλοι οι κακοποιοί που άφησε έξω ο Παρασκευόπουλος, πώς θα προστατευθούμε. Κανονικά και οι δυο τους θα πρέπει να παραπεμφθούν στο μέλλον σε ΕΙΔΙΚΟ ως ηθικοί αυτουργοί σε σειρά φόνων και άλλων κακουργημάτων που έγιναν επειδή διευκόλυναν συστηματικά και παρότρυναν συνειδητά τους εγκληματίες. Ο μεν Παρασκευόπουλος το έχει παραδεχθεί ήδη από μόνος του ότι έσφαλε, αλλά πάρα ταύτα τον βάλανε επικεφαλής για να τακτοποιήσει τη βία και την ανομία... στα ΑΕΙ.

Ο δε Τόσκας, αφού έχει «αθωώσει» επανειλημμένως ως δήθεν ακτιβιστές τους «Ρουβίκωνες», τώρα έφτασε στο σημείο να επιτίθεται αυτός, ο πολιτικά και ηθικά έκθετος, στον 88χρονο ήρωα του Λιμενικού, και να τον παρομοιάζει, ο άσχετος, με τους τρελούς serial killers των ΗΠΑ. Είδαμε μάλιστα να τον κουβαλάνε κάτι ασυνείδητα «θεσμικά γαϊδούρια» αλυσοδεμένο στα δικαστήρια, ενώ άφησαν ελεύθερο τον έναν από τους δύο εισβολείς επειδή, λέει, ήταν οριακά ανήλικος. Αναρωτιέται κανείς πραγματικά αν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζεται συνειδητά το έγκλημα, είτε αυτό των αναρχικών, είτε αυτό των ποινικών, είτε και ομάδων των δύο πλευρών που συνεργάζονται μεταξύ τους στον χώρο των τρομοκρατών. Μένει να δούμε σε πόσο υψηλό επίπεδο λειτουργούν οι διασυνδέσεις τους. Οσο για τη Ν.Δ., αν θέλει να δει προκοπή και να κάνει τη διαφορά, υποχρεούται να αναδείξει την άμεση πάταξη της εγκληματικότητας, στα σπίτια, στους δρόμους, στα ΑΕΙ, ως υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητα. Να επαναφέρει την πιο άτεγκτη νομοθεσία με μεγάλη εξουσία στην κανονική Αστυνομία. Να ξέρει κάθε εγκληματίας ότι στην Ελλάδα έτσι και πάει να «μπει»... δυο πόρτες έχει η ζωή. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσει την κοινωνία.

ΥΓ.: Η αυτοάμυνα πρέπει να νομιμοποιηθεί. Ενας νόμος, ένα άρθρο, μία πρόταση. Οποιος μπαίνει σε ξένο σπίτι είναι ο μόνος υπεύθυνος για ό,τι του συμβεί.

ΣΧΟΛΙΑ (60)

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ

μετα την σημερινη δολοφονικη εισβολη !!!! κριμα που δεν το εφαρμοσε το θυμα...

Κυριε Αναστασιαδη, αγαπητε Θεμο

Σε παρακαλω κανε θεμα να δεσμευτει η ΝΔ οτι μετα τις εκλογες θα ζητηθουν ευθυνες για παραληψη εκπληρωσης του καθηκοντος, για ολιγωρια και για εθνικη μειοδοσια. Πολυ φοβαμαι οτι ο κ. Μητσοτακης μπορει μετα τις εκλογες να εφαρμοσει την μεθοδο που προτινει η αστυνομια και να κανει οτι κοιμαται. Πρεπει να ξερει ο κοσμος οτι οταν εκλεγει η ΝΔ θα αναζητησει εχονυχιστικα και χωρις ελεος ευθυνες απο την δυσοσμη συμμορια που μας "κυβερνα". Μεχρι στιγμης απο την ΝΔ ακουμε μονο "πρεπει", "θα" κλπ. Θελουμε τωρα, πριν να ξερουμε τι θα γινει. Δεν μπορει μερικα αποβρασματα να παριστανουν τους υπουργους και να δρουν εις βαρος του κοσμου. Βοηθα και συ.

ρομαντικοί ονειροπόλοι

Η εποχή που διανύουμε δεν χρειάζεται ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμα σε ανθρώπους ειδικά σε ανθρώπους λάιτ πολιτικούς ή καλύτερα πολιτικάντηδες που υπέγραψαν μνημόνια και νόμους αντίχριστους μη σεβόμενοι το εν ισχύ Σύνταγμα, κι εσείς κύριε είστε πολύ ρομαντικός και ονειροπόλος για την εποχή μας, και δεν κρίνετε σωστά τους προηγούμενους, τους απαλάσσετε, η εποχή μας αντιθέτως, θέλει παλικάρια και λεβέντες , θέλει γυναίκες με ανδρεία κι όχι γύναια, θέλει παιδιά με παιδεία και ήθος , να πατούν γερά στα πόδια τους και να αντιμετωπίζουν τα πάντα με ψυχραιμία και λογική κι όχι με γελοίους συναισθηματισμούς, δεν είναι μόνο οι σημερινοί, αν το πιάσουμε από δεκαετία 80 μέχρι σήμερα, γνωρίζετε πόσοι είναι , εσείς τους δίνετε άφεση αμαρτιών; Και τους κουμπάρους του Ερντογάν;; Σ αυτούς εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και τους απογόνους σας; Εγώ δεν έχω παιδιά αλλά τα παιδιά της χώρας μου, την πίστη, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ιστορία της χώρας μου, δεν θα τα ξεπουλήσω, θα τα προστατεύσω, είναι ιερό καθήκον για τις επόμενες γενεές, δεν μπορώ να δώσω εργολαβία την δυστυχία των συνανθρώπων μου σε πολιτικούς κλώνους ψεύτες και απατεώνες που πηγαινοέρχονται σε Μπίντελμπεργκ και στοές και καταστρέφουν συνειδητά την ωραιότερη χώρα στον κόσμο, δεν μου επιτρέπεται, λόγω ήθους παιδείας, αλλά και γιατί θα είμαι αναπολόγητος απέναντι στον Θεό όσον αφορά του τί έκανα για τους συνανθρώπους μου και την Ορθόδοξη Ελλάδα. Δεν είμαι ο μόνος. Είναι πάρα πολλοί σαν κι εμένα, ένα μικρό δείγμα είδατε στα συλλαλητήρια.Ο κόσμος πάντως δεν τους δίνει άφεση, δεν αμνηστεύει τις εγκληματικές αποφάσεις τους και υπογραφές τους, δεν ξεχνά, δεν δικαιολογεί, δεν συγχωρεί, ζητά δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη έρχεται και η ανθρώπινη και η Θεία Δικαιοσύνη

Μα κυριε μου

δεν εδωσα αφεση σε κανεναν. Οταν καιγεται το σπιτι μας πρωτα προσπαθουμε να σβησουμε τη φωτια καιμετα να βρουμε τον εμπρηστη και οχι αναποδα. Και σας ρωταω μια και θεσατε το θεμα: Ποιος εμποδιζει τους σημερινους συμμοριτες να καταδιωξουν ολους αυτους που υπονοειτε και αναφερετε; Προφανως κανεις. Εχουν στο ποινικο μητρωο τους τοσα δεινα που ειναι πρωτοφανες πως προλαβαν μεσα σε 2-3 χρονια να καταστρεψουν τοσα πολλα. Και μη ξεχνατε: τα κομματα ειναι μονο αφισες, ονοματα, πολιτικες μαρκες. Οι ανθρωποι ειναι εκεινοι που η εγκληματουν η κανουν τη δουλεια τους σωστα. Δειτε το συριζα: ποσοι απο αυτη τη συμμορια ειναι απο το πρωην πασοκ; Αυτο που βιωνουμε τωρα δεν ειναι ευθυνη του Βουδα η του Γιωργακη. Ειναι μολις εκκολαφθεν φιδι μεσα απο το αβγο της αθλειας μετασυμμοριτικης κλικας. Μια φιλοσοφικη ερωτηση: ποιος φταιει περισσοτερο, αυτος που βρηκε το περιστροφο, αυτος που το πουλησε η αυτος που το χρησιμοποιησε; Ειθε ο Θεος να λυπηθει τη χωρα. Και ο Υψιστος κατα τις γραφες το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν "γεννηθητω φως". Ας ελπισουμε. Καλο Πασχα.

ρομαντικοί ονειροπόλοι

Και οι 3 φταίνε σχετικά με το περίστροφο,αγαπητέ κύριε, όλοι οι πολιτικοί αλληλοκαλύπτονται, αλληλοπροστατεύονται, με το μαχαίρι ή θα κόψεις ψωμί ή κάποιος μπορεί να σκοτώσει, κάποιος άλλος δεν θέλει αιχμηρά αντικείμενα, κόβει το ψωμί με το χέρι, όλοι αυτοί τελείωσαν, έχουν διαλυθεί άλλωστε, ένας θα χαθεί προς τα κει, άλλος παραπέρα, κάποιοι θα αυτοκτονήσουν, κάποιοι θα διαπομπευτούν , κάποιοι θα τριγυρίζουν ρακένδυτοι και πένητες, κάποιοι θα κλονιστούν ψυχικά και θα πάθει το μυαλό τους και τα νεύρα τους και κάποιοι θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους, πρώτο έγκλημα η ασέβεια στον Τριαδικό Θεό, στο Σύνταγμα τιμούμε το όνομα Του, οι όποιες τυχόν αλλαγές δεν ισχύουν φυσικά, έπειτα δεν δικαιολογούνται γιατί μπορούσαν να ενεργήσουν έτσι ώστε να εμποδίσουν το κακό ή να παραιτηθούν, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όλοι οι εγκληματίες και οι συνεργοί τους, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, διότι η Ελλάδα δεν είναι Κορέα, όπου και να κοιτάξει κανείς θα δει προσκυνήματα, μοναστήρια και ναούς, όσο δοξάζεται ο Τριαδικός Θεός εντός της χώρας τόσο πιο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει Θεία Δικαιοσύνη, είναι εκατομμύρια οι καρδιές που παρακαλούν και υμνούν τον Θεό, να Του έχουμε εμπιστοσύνη, υπάρχουν άλλωστε τόσοι πολλοί αδικημένοι Ελληνες κάθε ηλικίας, παιδιά αθώα, άνθρωποι με χαρίσματα και ταλέντα που έχασαν την ευκαιρία να προσφέρουν το καλύτερο στην χώρα γιατί κάποιοι έκλεβαν τις θέσεις με μέσο και γλύψιμο, άπειρες οικογένειες που θρηνούν ανθρώπους λόγω μνημονίων και λόγω προγόνων, τόσες ψυχές εκεί πάνω που υμνούν τον Θεό και έδωσαν την ψυχή τους και την ζωή τους για την Ορθόδοξη Ελλάδα, μάρτυρες, που ο Θεός όλους αυτούς θα τους δικαιώσει, δεν θα ασελγήσουν άλλο πάνω στα ιερά μας χώματα, ναι τώρα είναι η ώρα της Ορθόδοξης Ελλάδας (ας παλεύουν κάποιοι με δόλιες μεθόδους να μας εξοντώσουν, είναι οι τελευταίοι ρόγχοι τους πριν το τέλος), ΔΕΝ ξηλώνεται η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός, ούτε καταργούνται, εύχομαι να είστε γερός να το δείτε Καλή Ανάσταση δεν θα μας αφήσει ο Θεός!

όποιος θέλει βρισκει

πχ ΝΔ Κουμουτσάκος έκθεση Λούνατσεκ, να αλλάζουν φύλο τα παιδιά μας στα 15 να τα μπερδεύουν ψυχικά και πνευματικά, ωραία προστατεύουν τις μελλοντικές γενιές και την οικογένεια, Θέμο μην κάνεις τίποτα, όσοι ψάχνουν και θέλουν να μαθαίνουν είναι τόσα πολλά τα ντοκουμέντα στο ιντερνετ που θα βρει ότι θέλει, ας φροντίσει ο καθένας να σκεφτεί λογικά και υπεύθυνα, δεν θα έχει καμιά δικαιολογία ούτε σ αυτήν αλλά ούτε και στην άλλη ζωή, χρόνια φωνάζουν πάρα πολλοί και αποκαλύπτουν τις αλήθειες, άπειρες βιβλιογραφίες και ντοκουμέντα στο φως,αν ήταν ψέμματα θα είχαν γίνει μηνύσεις για συκοφαντίες, σιωπούν άρα είναι ένοχοι

Επαφη με την πραγματικοτητα;

Να, γιαυτο ειναι η χωρα σ αυτα τα χαλια. Τι θα λεγες να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα; α) ειναι σιγουρο οτι η ΝΔ θα ειναι η επομενη κυβερνηση. Επομενως αυτη ειναι στη σειρα να κανει κατι β) Η Λουνατσεκ, μια ηδη εξαφανισμενη βουλευτης των πρασινων της Αυστριας ειναι κατι σαν παραδειγμα προς αποφυγη. Καλως καταποντίστηκε στις τελευταιες εκλογες και συμπαρεσειρε και τους γελοιους πρασινους της Αυστριας. Η εκθεση Λουνατσεκ και ο Κουμουτσακος με αφηνουν εντελως αδιαφορο. γ) Ουτε Λουνατσεκ ουτε ο Κουμουτσακος κυβερνουν. δ) Η εγκληματικοτητα ανεξαρτητα πολιτικης τοποθετησης τωρα καλπαζει. ε) αν δεν υπαρξει δεσμευση για την αμιελικτη διωξη και καταπολέμηση αυτων των υπαιτιων.

ενδέχεται

να είναι οικουμενική.Δεν θα κρατήσει είτε είναι οικουμενική είτε η ΝΔ.Πάμε για γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα.Τις εστίες τις βλέπουμε, την γενική πυρκαγιά την περιμένουμε, μόλις ρίξουν το σπίρτο.Πρέπει να είναι κάποιος τυφλός για να μην το βλέπει ή να θέλει να είναι τυφλός. Θετικό τα πατριωτικά κόμματα διότι όπως είπε ο Αγιος Πορφύριος δεν θα γίνει πραξικόπημα αλλά ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη και θα καθαρίσει τον τόπο, κάποιοι άλλοι προφήτεψαν ότι ο στρατός θα δώσει την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.Είναι αναπόφευκτο ότι εκεί πάμε, τώρα αν προηγηθεί η ΝΔ θα συμβεί και θα παραχωρηθεί εκ Θεού για να είναι το τελευταίο κόμμα αυτού του συστήματος που κατέστρεψε την χώρα επί σειρά δεκαετιών, το γνωστό ''ψευτορωμαίικο''.Θα δούμε.Γεροί να είμαστε.Συγκλονιστικά γεγονότα.Κυρίως εκείνα που θα ακολουθήσουν της πατριωτικής κυβέρνησης.Δεν διαψεύδονται οι Αγιοι της Ορθοδοξίας, ωστόσο μπορεί τα προφητευόμενα να καθυστερήσουν λόγω μετανοίας, στο χέρι τους είναι, ας μετανοήσουν κι ας σταθούν στο πλευρό του Ελληνικού λαού έμπρακτα πια κι όχι με αερολογίες και πολιτικές ατάκες.Με πράξεις και με νόμους, με δύναμη και ισχύ. Το γνωρίζετε και το γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν. Δυστυχώς. Γι αυτούς.Δεν με αφήνει αδιάφορο ότι ψήφισαν κάποιους νόμους και η ΝΔ. Υπάρχει κορεσμός, εκεί είναι και το τέλος.Τελείωσαν, αν μείνουν κάποιους μήνες ή το πολύ 2 χρόνια ακόμα, η ουσία είναι ότι έχουν τελειώσει δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.

κουκουρουκου

ρε ανθρωπε, πλακα κανεις τωρα η τρολαρεις; ποτε θα ξυπνησετε επιτελους; δεν εχετε καταλαβει τιποτα απ'ολο "το παιχνιδι", μα τιποτα; ποιος νοιαζεται για σενα απο δαυτους, ολοι μαζι ειναι αφου εχουν τα ιδια αφεντικα, γιατι νομιζεις οτι ολα τα κομματα εντος κι εκτος βουλης "βομβαρδιζουν" καθημερινα τη Χ.Α.;

φαν αστυνομικής λογοτεχνίας

και λέει να χει γίνει καμιά παγκόσμια οργάνωση μαφιόζων και πληρωμένων δολοφόνων παγκοσμίως υπέρ του εντελώς ανυπεράσπιστου Ελληνικού λαού, που τους σκοτώνουν μέσα στην χώρα τους με απάνθρωπους τρόπους, και να καθαρίζουν τους υπαίτιους, ηθικούς αυτουργούς και εκτελεστικά όργανα μαζικά, Ρώσοι, Γιαπωνέζοι, οι περισσότεροι λαοί παγκοσμίως τους αγαπούν τους Ελληνες, τους εκτιμούν, πωωω θα κλάψουνε μανούλες λέμε

bond

Και τι σε κανει να νομιζεις ρε Θεμο οτι δεν παιρνει μεροκαματο κι αυτος και το κομα του απο τους διαφορους εγκληματιες (εχεις ακουσει για τα κουπονια?), ομως και τους κουκουλοφορους/ταραξιες, γιατι νομιζεις δεν τους πειραζουν. Απο τις ληστειες μαλλον παιρνουν προμηθεια, το ιδιο κι αυτους που αμολισαν απο τις φυλακες, δεν το κανουν απο καλ καρδια..

Φίτσουλας

Για όσους δεν θυμούνται, ο Τόσκας ήταν στον προθάλαμο του γραφείου του Μπεγλίτη, όταν ο τελευταίος ήταν ΥΕΘΑ, επί ΓΑΠ, το 2011. Τσάτσος του πασόκ, και τώρα συριζας.....

β

Ξέρεις πόσο διαφέρει η θέση του "συμβούλου" από την θέση του υπουργού; Και ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ. Ο Τόσκας ήταν σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού, που σημαίνει ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Καλά τα λες.

Αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει, ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ. Ξέραμε οτι τους βουλευτές δεν τους αγγίζει τίποτα, τώρα μάθαμε ότι και τους εγκληματίες δεν τους αγγίζει τίποτα. Ο κόσμος κάνει υπομονή, πάντως πρώτα περιμένει να φύγει το ΣΑΝΕΛ και μετά για τα μνημόνια βλέπουμε

Είσαι φασίστας

Αντί να τους πυροβολήσει μπορούσε να τους αντιμετωπίσει με το κτύπημα του πελαργού σε δυό βατράχια. Αν δεν το ξέρεις να τον πάρεις τον παππού να πάτε να δείτε τους Σαολίν, και την άλλη φορά δεν θα τους πυροβολήσει, θα έχει μάθει καράτε του βουνού και θα του πει και μπράβο η υπουργάρα μας

Παρασκευόπουλος, Τοσκας, Κοντονής..

Ο πρώτος τους βγάζει έξω , ο δεύτερος δεν τους συλλαμβάνει αφού είναι "φιλαράκια" και σίγουρα θα δίνουν το "κατιτις" και ο τρίτος τους καθαρίζει το ποινικό μητρώο ( βλεπε σημερινά νέα)... Αυτοί δεν είναι κυβέρνηση χώρας ... Είναι "εγκληματική οργάνωση" με αρχηγό τον Τσίπρα... Μια συμμορία με "κρυφό" στρατό που στρατολογεί μέσα από τον βούρκο... Πουλάνε την χώρα σε Σλαυύους και Τούρκους και το εσωτερικό σε τρομοκράτες και ποινικούς... Δεν πάει άλλο...

ΘΕΜΟΣ=0 ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ!

κωστας

εχεις σε ολα δικιο Θεμο! Αυτοι οι δυο πρεπει να δικαστουν για την δολοφονια πολλων συνανθρωπων μας απο τους κακοποιους που υποστηριζουν!

έτσι

με συνοπτικές διαδικασίες εννοείται , το να δικαστούν, δεν θα έχουν χρόνο φαντάζομαι ώστε να πλακώσουν όλες οι νομικές εταιριες από τα εξωτερικά, εδώ μέσα θα μείνουν, εδώ μέσα θα ξεχρεώσουν, εμείς κι αυτοί, δεν θα προλάβουν να πάνε πουθενά, οι μπράβοι τους θα τους εγκαταλείψουν, ας βρουν μια ξερολιθιά στην Ελλάδα να απλώσουν το πλαδαρό κορμί τους, δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε οι οχιές στις πέτρες τους θέλουν

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία