Λουόμενες με μπικίνι έστησαν άγριο καβγά στην Οδησσό για ρωσικό τραγούδι στην παραλία - Δείτε βίντεο

Λουόμενες με μπικίνι έστησαν άγριο καβγά στην Οδησσό για ρωσικό τραγούδι στην παραλία - Δείτε βίντεο

Στην Ουκρανία έχει απαγορευτεί η δημόσια ακρόαση ρωσικών τραγουδιών από τότε που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας

Λουόμενες με μπικίνι έστησαν άγριο καβγά στην Οδησσό για ρωσικό τραγούδι στην παραλία - Δείτε βίντεο
Καβγάς ανάμεσα σε λουόμενες με μπικίνι ξέσπασε στην Οδησσό όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ηχεία καταστήματος ακούστηκε ρωσικό τραγούδι.

Σημειώνεται ότι στην Ουκρανία έχει απαγορευτεί η δημόσια ακρόαση ρωσικών τραγουδιών από τότε που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνονται αρχικά δύο γυναίκες να τραβούν η μια τα μαλλιά της άλλης με τον καβγά να παίρνει διαστάσεις με τη συμμετοχή και άλλων γυναικών.



Τις συμμετέχουσες στον καβγά προσπάθησαν να χωρίσουν δύο άνδρες με μαγιό που επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντίπαλες ομάδες.

«Τουρίστριες ήρθαν στα χέρια σε παραλία στην Οδησσό αφού ακούστηκε ένα ρωσικό τραγούδι» ανέφερε η ουκρανική ιστοσελίδα Strana.

H Οδησσός έχει γίνει στόχος περισσότερων από 700 ρωσικών επιθέσεων από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 με τουλάχιστον 131 πολίτες να έχουν χάσει τη ζωή τους και 312 να έχουν τραυματιστεί.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης