Πιθανή θεωρεί η Ρωσία την περαιτέρω επιδείνωση των ήδη τεταμένων σχέσεων με τη Βρετανία μετά την εκλογή νέου πρωθυπουργού στο Λονδίνο.
Τα προγνωστικά θέλουν την υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τραςνα κερδίζει τον Ρίσι Σουνάκ, και να διαδέχεται τον Μπόρις Τζόνσον. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε λίγη ώρα.
«Δεν θα ήθελα να πω ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το χειρότερο, διότι είναι δύσκολο να φανταστώ κάτι χειρότερο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε εάν η Μόσχα αναμένει κάποια μεταβολή στις σχέσεις με τη Βρετανία.
«Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί, δεδομένου ότι οι υποψήφιοι για τη θέση του Βρετανού πρωθυπουργού ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αντιρωσική ρητορική, σε απειλές για περαιτέρω μέτρα κατά της χώρας μας, κλπ. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι θετικό».
Ερωτηθείς εάν ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα αποστείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα, δήλωσε: «Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα γίνει πρωθυπουργός».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.