ΗΠΑ - Τρίτη καταγγελία εναντίον του Κουόμο: «Έπιασε τη γυμνή μου πλάτη - Θέλησε να με φιλήσει»

ΗΠΑ - Τρίτη καταγγελία εναντίον του Κουόμο: «Έπιασε τη γυμνή μου πλάτη - Θέλησε να με φιλήσει»

Ζορίζει η κατάσταση για τον Κυβερνήτη των ΗΠΑ, καθώς προέκυψε νέα  καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από κοπέλα που εργάστηκε για τον Ομπάμα και συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν

cuomo_ruch
Άλλη μια καταγγελία, η τρίτη κατά σειρά, προέκυψε σε βάρος του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, σύμφωνα με τους New York Times, καθώς μια νεαρή γυναίκα έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια γαμήλια δεξίωση το 2019.

Ο λόγος για την Άννα Ρουχ, σύμφωνα με την οποία ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης την άγγιξε «χαμηλά στην πλάτη, σε σημείο όπου το σώμα ήταν γυμνό», ενώ όταν εκείνη έβγαλε το χέρι του από το σημείο, τότε ο Κουόμο την αποκάλεσε «επιθετική», έπιασε το πρόσωπό της και της ζήτησε να την φιλήσει.

Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε άλλες δύο που προηγήθηκαν, καθώς και την ανακοίνωση της Εισαγγελίας για διερεύνηση των καταγγελιών μετά από αίτημα του ίδιου του Κουόμο.

«Αφαίρεσα το χέρι του. Θεώρησα πως ήταν μία ξεκάθαρη ένδειξη του ότι δεν ήθελα να με ακουμπάει. Μετά, είπε: Μπορώ να σε φιλήσω; Ήμουν τόσο μπερδεμένη, σοκαρισμένη και ντροπιασμένη, ενώ αυτός θα έπρεπε να τα νιώθει όλα αυτά», δήλωσε στους New York Times η 33χρονη, πρώην μέλος της κυβέρνησης Ομπάμα, η οποία συμμετείχε και στην προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Κουόμο με την Ρουχ από εκείνο το βράδυ, στην οποία ο Κουόμο φαίνεται να βάζει τα χέρια του γύρω από το πρόσωπο της Ρουχ, αλλά δεν είναι σαφές τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα και... βλέπουμε - Καμία μείωση στο ιικό φορτίο της Αττικής

Θρήνος για τον 45χρονο αστυνομικό στον Πύργο: Γλίτωσε από τα πυρά Ρουμάνου κακοποιού και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Παραιτήθηκε ο Λιβαθινός: «Ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον», γράφει στους σπουδαστές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης