«O Κουόμο είναι γουρούνι»: Το εξώφυλλο της New York Post με αφορμή καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

«O Κουόμο είναι γουρούνι»: Το εξώφυλλο της New York Post με αφορμή καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Πρώην συνεργάτιδα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση - Της ζήτησε να παίξουν στριπ πόκερ 

cuomo
Δριμεία επίθεση στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, εξαπολύει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «New York Post» με βάση τους ισχυρούς πρώην συνεργάτιδάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ουκ ολίγες φορές.

Η Λίντσεϊ Μπόιλαν, που ήταν βοηθός του Κουόμο σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, υποστηρίζει ότι της πρότεινε να παίξουν στριπ πόκερ κι ότι, όχι μόνο τη φίλησε στα χείλη αλλά την άγγιξε και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Η Μπόιλαν εξηγεί ότι η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου όταν άρχισε να την αγγίζει στο «κάτω μέρος της πλάτης, τα χέρια και τα πόδια της».

Όπως η ίδια αναφέρει, της ζήτησε να παίξουν στριπ πόκερ ενώ επέβαιναν σε «τζετ» και κάποια στιγμή, προσπάθησε να την εμποδίσει να βγει από το γραφείο του φιλώντας τη «στα χείλη» χωρίς προειδοποίηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της New York Post:
cuomo

Κλείσιμο
Η συμπεριφορά του Κουόμο ήταν για την ίδια ένα «μάθημα». «Όταν μου είπε να παίξουμε στριπ πόκερ, θα έπρεπε να είχα σοκαριστεί, ωστόσο, δεν ξαφνιάστηκα», όπως λέει. Τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης συνέβησαν μετά την προαγωγή της το 2018 σε αναπληρωτή γραμματέα οικονομικής ανάπτυξης και ειδικό σύμβουλο του κυβερνήτη - μια θέση που αρχικά απέρριψε «επειδή δεν ήθελα να είμαι κοντά του».

«Έφτασα να εργάζομαι με ναυτία κάθε μέρα», όπως αναφέρει. Αποφάσισε να παραιτηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018.

«Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο δημιούργησε μια κουλτούρα στη διοίκησή του, όπου η σεξουαλική παρενόχληση και ο εκφοβισμός είναι τόσο διαδεδομένα που όχι μόνο συγχωρούνται αλλά αναμένονται», προσθέτει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Απαλλάξτε τον χώρο του Πολιτισμού από την Λίνα Μενδώνη

Lockdown: Αναπόφευκτη η παράταση μέχρι 15 Μαρτίου - Ανησυχία αλλά και διαφωνίες μεταξύ των ειδικών

Νέα καταγγελία: «Ο πελάτης μου έπαθε θλάση από τα χαστούκια του Φιλιππίδη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης