Θρήνος για τον 45χρονο αστυνομικό στον Πύργο: Γλίτωσε από τα πυρά Ρουμάνου κακοποιού και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος για τον 45χρονο αστυνομικό στον Πύργο: Γλίτωσε από τα πυρά Ρουμάνου κακοποιού και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο θάνατος του 45χρονου Νίκου Γεωργίου έχει βυθίσει στο πένθος τον Πύργο -  Ήταν υπόδειγμα αστυνομικού και είχε βραβευτεί για τη δράση του

pyrosastynomikos_2
Γλίτωσε τον θάνατο σε επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού, όταν δέχτηκε απανωτά πυρά, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει σε τροχαίο δυστύχημα. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργίου τον αστυνομικό, ο θάνατος του οποίου έχει βυθίσει στο πένθος τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηλείας. Ο 45χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο ύψος των Χανακίων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο του δήμου Πύργου.

troxaio_1
troxaio_2


Οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται μιας και το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος αστυνομικός συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το απορριμματοφόρο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες. Το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα σιδηρικών και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Νίκου Γεωργίου. Ο 45χρονος ήταν υπόδειγμα αστυνομικού ενώ είχε βραβευτεί για τη δράση του. Από μικρός ήθελε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, όπως και έγινε με μεγάλη επιτυχία.

troxaio_3
αστυνομικος_1
troxaio_4


Πριν από χρόνια σε επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού, κατά την καταδίωξή του, δέχθηκε τους πυροβολισμούς από το όπλο του καταδιωκόμενου με αποτέλσμα μια από τις σφαίρες να τον βρει στο πόδι. Ο Νίκος Γεωργίου δεν πτοήθηκε και παρά τον τραυματισμό του ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, που ανάγκασαν τον Ρουμάνο κακοποιό να ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του απ' όπου στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Δείτε βίντεο: Θρήνος για τον 45χρονο αστυνομικό στον Πύργο: Γλίτωσε από τα πυρά Ρουμάνου κακοποιού και σκοτώθηκε σε τροχαίο
Κλείσιμο
Θρήνος για τον 45χρονο αστυνομικό: Γλίτωσε από τα πυρά Ρουμάνου κακοποιού και σκοτώθηκε σε τροχαίο



Ειδήσεις σήμερα

Άρχισε η δίκη του πρώην προέδρου του Περού για τις «εξαναγκαστικές στειρώσεις» χιλιάδων γυναικών

Νικολά Σαρκοζί: Με βραχιολάκι ο άλλοτε «Ρόκι» της γαλλικής πολιτικής - Τον περιμένουν κι άλλες δίκες

Χαλκιδική: Εξαφανίζουν παραλία στη Νικήτη - Στον δρόμο οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης