Η Νταϊάνα «μισούσε τον Κάρολο» και «δεν ήθελε να διαδεχθεί την Ελισάβετ στον θρόνο»

Η Νταϊάνα «μισούσε τον Κάρολο» και «δεν ήθελε να διαδεχθεί την Ελισάβετ στον θρόνο»

Σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ, η πριγκίπισσα θεωρούσε ότι ο σύζυγός της έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του στον Ουίλιαμ, ενώ είχε περιγράψει τον γάμο της ως «κόλαση από την πρώτη κιόλας μέρα»

charles_diana
Φως στη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο ρίχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana: The Truth Behind the Interview», που πρόκειται να προβληθεί αύριο από το βρετανικό Channel 4.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ντοκιμαντέρ αυτό αποκαλύπτει ότι η πριγκίπισσα δεν ήθελε ο σύζυγός της Κάρολος να διαδεχθεί την Ελισάβετ στον θρόνο, επειδή δεν είχε τις απαιτούμενες ικανότητες, και θεωρούσε ότι έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του κατευθείαν στον γιο τους, Ουίλιαμ.

Σε μία εκ βαθέων συζήτηση που φέρεται να είχε η Νταϊάνα με τον πρώην συντάκτη της Daily Telegraph, Μαξ Χέιστινγκς, πριν από την τηλεοπτική συνέντευξη βόμβα με τον Μάρτιν Μπασίρ, η Νταϊάνα φέρεται να εξέφρασε ξεκάθαρα το «μίσος» της για τον πρίγκιπα Κάρολο, περιγράφοντας τον γάμο τους ως «κόλαση από την πρώτη κιόλας μέρα».

Charles and Diana exchange vows


Οι λεπτομέρειες αυτής της αποκαλυπτικής κουβέντας έμειναν κρυφές για 25 χρόνια επειδή ο Σερ Μαξ αρνιόταν να τις δημοσιεύσει, για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια, αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Κλείσιμο
Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 εξηγεί πώς η πριγκίπισσα άνοιξε την καρδιά της στον έμπειρο δημοσιογράφο, τρεις μήνες πριν την συνέντευξη στο Panorama, αφού πήγε να τον συναντήσει στο Μπέρκσαϊρ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους του η πριγκίπισσα φέρεται να τον είχε ρωτήσει αν είχε ακούσει για κάποια συνωμοσία κατά της ζωής της, ερώτηση στην οποία ο ίδιος είχε απαντήσει αρνητικά.

Ο Σερ Μαξ δήλωσε για τη συνάντησή του με την Νταϊάνα και τη συνομιλία τους: «Πέρασα περίπου δύο ώρες μαζί της και ήταν υπέροχη. Η κουβέντα μας ήταν συναρπαστική. Έγινε απόλυτα ξεκάθαρο πόσο πολύ μισούσε τον Κάρολο... ναι πράγματικά τον μισούσε. Όταν τη ρώτησα αν ποτέ υπήρξαν ευτυχισμένοι μαζί, μου απάντησε πως όχι, ο γάμος τους ήταν μια κόλαση από την πρώτη κιόλας μέρα. Εξεπλάγην από την ειλικρίνειά της και την ευθύτητά της όταν μου το είπε αυτό. Μου είπε ότι το μόνο που την ένοιαζε ήταν το να ανέβει ο Γουίλιαμ στον θρόνο και συμπλήρωσε, χωρίς περιστροφές "δεν νομίζω ότι ο Κάρολος μπορεί να τα βγάλει πέρα". Η εξέλιξη που θα ήθελε να δει ήταν να παραχωρήσει τη θέση του ο Κάρολος ως διάδοχος και να γίνει ο Ουίλιαμ βασιλιάς».

Princess Diana’s Wedding And Divorce: A Look Back 20 Years Later | TODAY


Αναφορικά με την απόφασή του να μη δημοσιεύσει για πολλά χρόνια το περιεχόμενο της συζήτησής τους, ο Σερ Μαξ εξήγησε ότι αισθανόταν πως το καθήκον του ήταν να βοηθήσει τη βασιλική οικογένεια να κρατήσει κρυφές τις χειρότερες πτυχές της ζωής της στο παλάτι, και όχι να τις βγάλει στη φόρα. «Η Νταϊάνα είπε πολλά πράγματα που μου φάνηκαν εξωπραγματικά. Με ρώτησε αν είχα ακούσει για κάποια συνωμοσία με σκοπό να βγει από τη μέση. Της απάντησα ότι μου ακουγόταν τελείως τρελό. Εκείνη όμως θεωρώ ότι τα πίστευε όλα αυτά τα πράγματα, κι αυτή ακριβώς η τρωτότητά της ήταν ένας από τους πολλούς, πολλούς λόγους που αισθανόσουν οίκτο για εκείνη. Μπορεί κάποιος να μπορεί να γοητεύει το κοινό, χωρίς να είναι απαραίτητα πολύ έξυπνος. Κι αν δεν έχει κάποιον λογικό να τον συμβουλεύσει, ή αν έχει κάποιον αλλά δεν τον ακούει, τότε βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση».

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από δύο συνεντεύξεις του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, το 1994 και το 1995 αντίστοιχα, που τάραξαν τα νερά και οδήγησαν σε επιδείνωση τη σχέση τους, με το κοινό να αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά το μέγεθος του ρήγματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλά για την πρώτη της φορά και για την αμφιλεγόμενη BDSM φωτογράφισή της

Είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook η 19χρονη που εξαφανίστηκε στο Κορωπί - Στα social media στρέφονται οι Αρχές

Τρομακτικό ατύχημα στη Ρωσία: Παιδιά εκτοξεύτηκαν από κυλιόμενη σκάλα ενώ η μητέρα τους ψώνιζε! (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης