Τα τραγούδια του νέου της δίσκου αποκαλύπτουν πολύ προσωπικές πτυχές και συναισθήματα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας
Με 13 τραγούδια κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Κάρλα Μπρούνι, η οποία επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία, επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ.
Τα 13 αυτά καινούργια τραγούδια, αποκαλύπτουν προσωπικές πτυχές και συναισθήματα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, η οποία συνεχίζει να πιστεύει «στον έρωτα, στη φιλία, στην οικογένεια και στην αγάπη».
Ήδη το πρώτο τραγούδι «Quelque Chose» είναι μια ωδή στη νοσταλγία, στην επιθυμία. Με τη φωνή της ψιθυρίζει τα λόγια, που περιγράφουν αισθήματα, καρδιοχτυπήματα.
Στο τραγούδι με τον τίτλο «Chambre Vide», περιγράφει το δωμάτιο που έπαιζε ο γιος της Ορελιέν, αλλά τώρα είναι άδειο, γιατί το εγκατέλειψε για να σπουδάσει. Ο 19χρονος Ορελιέν είναι καρπός του έρωτά της με τον γάλλο δημοσιογράφο και χρονογράφο Ραφαέλ Εντχόβεν.
Κλείσιμο
Σε ένα άλλο τραγούδι με τον τίτλο «Garcon Triste» αναφέρεται στον αγαπημένο της Νικολά Σαρκοζί και στην ανάγκη του να κρύψει βαθιά μέσα τη θλίψη για κάτι που τον ενοχλεί.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.