Κάρλα Μπρούνι: Κυκλοφόρησε ο νέος της δίσκος

Κάρλα Μπρούνι: Κυκλοφόρησε ο νέος της δίσκος

Τα τραγούδια του νέου της δίσκου αποκαλύπτουν πολύ προσωπικές πτυχές και συναισθήματα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας

Carla_Bruni
Με 13 τραγούδια κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Κάρλα Μπρούνι, η οποία επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία, επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ.

Τα 13 αυτά καινούργια τραγούδια, αποκαλύπτουν προσωπικές πτυχές και συναισθήματα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, η οποία συνεχίζει να πιστεύει «στον έρωτα, στη φιλία, στην οικογένεια και στην αγάπη».

Ήδη το πρώτο τραγούδι «Quelque Chose» είναι μια ωδή στη νοσταλγία, στην επιθυμία. Με τη φωνή της ψιθυρίζει τα λόγια, που περιγράφουν αισθήματα, καρδιοχτυπήματα.

Carla Bruni - Quelque chose (Official Music Video)


Στο τραγούδι με τον τίτλο «Chambre Vide», περιγράφει το δωμάτιο που έπαιζε ο γιος της Ορελιέν, αλλά τώρα είναι άδειο, γιατί το εγκατέλειψε για να σπουδάσει. Ο 19χρονος Ορελιέν είναι καρπός του έρωτά της με τον γάλλο δημοσιογράφο και χρονογράφο Ραφαέλ Εντχόβεν.

Κλείσιμο
La chambre vide


Σε ένα άλλο τραγούδι με τον τίτλο «Garcon Triste» αναφέρεται στον αγαπημένο της Νικολά Σαρκοζί και στην ανάγκη του να κρύψει βαθιά μέσα τη θλίψη για κάτι που τον ενοχλεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης