Κάρλα Μπρούνι: «Για την αγάπη έχουμε δωμάτιο με κλειδαριά και χοντρούς τοίχους»

Κάρλα Μπρούνι: «Για την αγάπη έχουμε δωμάτιο με κλειδαριά και χοντρούς τοίχους»

Η κυρία Σαρκαζί μίλησε για την νέα της δισκογραφική δουλειά, το βιβλίο του πρώην της, τη ζωή στην εποχή του κορωνοϊού και την εκτόνωση του πάθους σε ένα σπίτι με πολλούς ανθρώπους 

carla-bruni
Ο Έρικ Κλάπτον έφαγε χοντρό «κόλλημα» μαζί της, τέτοιο που όταν τον άφησε για τον Μικ Τζάγκερ μάζευε για μήνες τα διαλυμένα «κομμάτια» του εαυτού του. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones πέταγε με το lear jet του από την Νέα Υόρκη στο Παρίσι ή το Μιλάνο προκειμένου να δίνει το παρόν στις επιδείξεις μόδας της. Είναι η γυναίκα που δεν δίστασε να αφήσει τον φιλόσοφο Ζαν Πολ Εντοβέν για χάρη του γιου του Ραφαέλ, διαλύοντας ουσιαστικά για πάντα την σχέση των δύο ανδρών.

Το ειδύλλιο αρχικά και ο γάμος της με τον Νικολά Σαρκοζί ήταν για μήνες ολόκληρους το κύριο θέμα που απασχολούσε την Γαλλία και τα διεθνή ΜΜΕ. Η Κάρλα Μπρούνι είναι για πολύ κόσμο ο ορισμός της «γυναίκας-δηλητήριο», όμως αυτό ουδόλως την απασχόλησε ποτέ, ούτε τότε ούτε αυτή την περίοδο, που επιστρέφει δισκογραφικά με το έκτο studio άλμπουμ της. Γι' αυτό τον λόγο μίλησε στην Telegraph, όμως ως είθισται οι ειδήσεις βγήκαν από άλλες ερωτήσεις και όχι απο αυτές που έχουν να κάνουν με την μουσική της Κάρλα.
carla-bruni__2_

Βασικά η ερώτηση που όλοι περίμεναν, αφού δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι τώρα, είχε να κάνει με το βιβλίο του πρώην συντρόφου της Ραφαέλ στο οποίο περιγράφει τον τρομερό καυγά με τον πατέρα του.

«Δεν το έχω διαβάσει ακόμη» είπε στην Βρετανική εφημερίδα συμπληρώνοντας: «Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, οπότε είπα στον Ραφαέλ να το κάνει». Όμως ο πρώην της δεν έμεινε μόνο σε αυτό στο βιβλίο του, αλλά αφιέρωσε και τρεις τέσσερις παραγράφους στους προ δύο δεκαετιών θελκτικούς γλουτούς της! Πως ένιωσε άραγε με αυτό η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας; «Ε, εντάξει είναι ο ποπός μου πριν από είκοσι χρόνια» δήλωσε αφοπλιστικά το πρώην τοπ μόντελ.

Κλείσιμο
29334319_carla-bruni-hero-1_rl8lzv



Όσο για την καριέρα της στη μουσική; Ποτέ δεν έγινε αυτό που λέμε το μεγάλο όνομα αν και ήταν ήδη διάσημη, όμως τα άλμπουμ της πουλάνε, κυρίως στην Γαλλία ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ένα άλλο reunion. Αυτό στο οποίο συναντήθηκε ξανά στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ, την Σίντι Κρόφορντ, την Κλόντια Σίφερ και την Χελένα Κρίστενσεν για να τιμήσουν τον αξέχαστο Τζιάνι Βερσάτσε. Τι συζήτησαν; Πολλά αλλά κυρίως για την εμμηνόπαυση!

upl59c60dae8e7fd
Κάρλα Μπρούνι, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Έλενα Κρίστενσεν


«Σχεδόν σκοτωθήκαμε!»

Στην συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για τον βιολογικό της πατέρα, την ταυτότητα του οποίου της αποκάλυψε το 1996, λίγο πριν πεθάνει ο σύζυγος της μητέρας της Αλμπέρτο Τεντέσκι. Μέχρι εκείνη την στιγμή η Μπρούνι νόμιζε ότι είναι κόρη του, αλλά η αποκάλυψη δεν της προκάλεσε θυμό.

«Όχι, δεν θύμωσα καθόλου. Παντα αισθανόμουν λίγο άβολα με κάτι, και όταν το έμαθα ένιωσα μια ανακούφιση. Δεν ένιωσα καθόλου τραυματισμένη, απλά είπα ότι εντάξει αυτό εξηγεί τα πάντα». Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στο τραγούδι «Un Secret» της νέας της δουλειάς η οποία ηχογραφήθηκε κατά την περίοδο του lockdown στην Γαλλία, λόγω της πανδημίας.

Όσο αυτή ηχογραφούσε ο Νικολά Σαρκοζί έγραφε το δικο του βιβλίο ενώ ο εγκλεισμός όπως είπε η Κάρλα «ήταν μια δοκιμασία αφού το σπίτι ήταν γεμάτο με την κόρη μας, την μητέρα μου και την αδερφή της. Η μητέρα μου είναι 91 και η αδερφή της 95».

Ξανά έγκυος η Carla Bruni!


Όπως τόνισε μάλιστα αυτή η συνύπαρξη κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν. «Ιταλικός εγκλεισμός! Θεέ μου! Σχεδόν σκοτωθήκαμε» είπε ενώ δεν χαλάρωσε κάποιες στιγμές πίνοντας π.χ. ένα εξαιρετικό Γαλλικό κρασί. Τελικά είχε πολύ καλό λόγο γι' αυτή την αποχή. «Όταν πίνω, πίνω πολύ. Οπότε είπα όχι, γιατί αν περάσω αυτή την κουρτίνα με το αλκοόλ, θα πέσω νεκρή» συμπλήρωσε ενώ προέβη και σε μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της. «Δεν έχει πιει ούτε μια φορά στην ζωή του! Ούτε μια γουλιά! Όταν ήταν πιο νέος είχε πονοκεφάλους και έτσι πάντα φοβόταν τι θα του έκανε το αλκοόλ. Δεν ξέρει την ωραία επίδραση».

Τον ερχόμενο μήνα η γυναίκα που δεν κουραζόταν να «σκοτώνει» τους συντρόφους της «στέλνοντάς» τους την στιγμή που εκείνοι πίστευαν ότι όλα κυλούν τέλεια στην σχέση τους, θα κλείσει δεκατρία χρόνια γάμου με τον Νικολά Σαρκοζί. Μιλώντας γι' αυτή την επέτειο τόνισε ότι αν είχαν γνωριστεί είκοσι χρόνια πριν από την μοιραία πρώτη βραδιά που αντάλλαξαν βλέμματα, ο γάμος τους πιθανότατα δεν θα κρατούσε.

«Θα χρειαζόταν μια γυναίκα που θα ήταν πιο αφιερωμένη σε εκείνον κι εγώ ποτέ δεν θα ήμουν με έναν άνδρα μες τόσο ισχυρό και κυριαρχικό χαρακτήρα». Ετσι εκείνο το δείπνο στην κατοικία του διάσημου διαφημιστή Ζακ Σεγκελά αποδείχτηκε η πιο κατάλληλη στιγμή για την αρχή του παθιασμένου ειδυλλίου που ταρακούνησε την Γαλλία. Το πάθος υπάρχει ακόμη στην σχέση τους και όπως αποκάλυψε η Μπρούνι, αυτό μπορεί να εκτονωθεί ακόμη και σε ένα σπίτι, όπου μένουν και άλλα άτομα. «Για την αγάπη έχουμε μόνο ένα δωμάτιο. Με κλειδαριά και χοντρούς τοίχους!».

carla-bruni__1_
carla-bruni__3_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης