Αμερικανικά Μέσα: Ο ΛεΜπρόν ίσως δεν έχει άλλη ευκαιρία να κατακτήσει πρωτάθλημα

Αμερικανικά Μέσα: Ο ΛεΜπρόν ίσως δεν έχει άλλη ευκαιρία να κατακτήσει πρωτάθλημα

Στο ΝΒΑ αισιοδοξούν ότι η σεζόν θα συνεχιστεί και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι εκείνος που, σύμφωνα με τους Αμερικανούς έχει να χάσει τα περισσότερα εφόσον μπει οριστικό λουκέτο στη λίγκα

555_6_1
Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν παραχώρησε συνέντευξη στον Μάικ Λέσλι όπου αναφέρθηκε στην αναστολή οποιασδήποτε δραστηριότητας λόγω του Covid-19 και δήλωσε αισιόδοξος ότι η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει στα μέσα Μαΐου, έστω και χωρίς θεατές στα γήπεδα.

Από την πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι Κρις Μπρουσαρντ και Ρομπ Πάρκερ σχολίασε το ενδεχόμενο να μπει οριστικό λουκέτο και η κουβέντα έφτασε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει να χάσει τα περισσότερα αν υπάρξει οριστική διακοπή! Μπορώ να ακούσω το βιολογικό… ρολόι για το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό ακριβώς ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει φέτος. Ας είμαστε ειλικρινείς… ο ίδιος δεν ξέρει να θα μπορεί να κάνει τα ίδια νούμερα του χρόνου. Όταν βλέπεις το πώς παίζει στη 17η σεζόν του στη λίγκα και το πόσο καλά άρχισαν τη σεζόν οι Λέικερς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος ήταν εν δυνάμει διεκδικητής του τίτλους. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να χαθεί και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά»!

Rob Parker - LeBron James Has The Most to Lose If the NBA Season Can't Continue


Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα κορωνοϊού: Κρίσιμο να αντέξουμε δύο εβδομάδες, λέει η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης