Το απίστευτο πλακάτ για τον Αντετοκούνμπο: Άφησα την έγκυο γυναίκα μου για να σε δω

opados-ant1

Η τρέλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει πάει σε άλλο επίπεδο

Η τρέλα των Ελλήνων για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας είναι δεδομένη και έχει αποτυπωθεί από την αθρόα παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ για το Τουρνουά Ακρόπολις παρότι αυτό ξεκίνησε αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ένας οπαδός, όμως, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το μοναδικής έμπνευσης πλακάτ που αφιέρωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Φορώντας τη φανέλα της Ελλάδας με τον αριθμό «34» του Greek Freak ο τρελαμένος με την παρουσία του Αντετοκούνμπο φίλαθλος έγραψε στο πλακάτ:

«Άφησα έγκυο γυναίκα και ήρθα από τη Μυτιλήνη για να δω στην εθνική τον MVP».

opados-ant2


Όπως, μάλιστα, παρατήρησε ο δημοσιογράφος Χάρης Σταύρου, το πλακάτ εντόπισε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Milwaukee Bucks να κάνουν retweet την ανάρτησή του.


Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (18)

κα

Και ξαφνικά όλοι οι μαχαιροβγάλτες της ΧΑ έγιναν οικογενειάρχες και καταγγέλλουν τον αγνό φίλαθλο!

Ανδρέας

Καλός μ@%@ας...

Lesvos

Loser

Γκαστρόνομι !

Γκαστρόνομι !

Εγώ λέω

άλλος την άφησε έγκυο, όχι εσύ...

Χψω

Ας δήλωναν όλοι οι οπαδοί έτσι ειρηνικά την τρέλα τους. Τότε θα ήταν όλα τα ελληνικά στάδια σε καλύτερη κατάσταση.

η γελοιοτητσ μαλλον

εχει παει σε αλλο επιπεδο...!!!Εδω εχουμε ξεκαθαρα ρατσιστικη συμπεριφορα απο την ομοσπονδια μπασκετ οταν καλει στην Εθνικη και τα αδελφια του...απλα και μονο επειδη ειναι αδελφια του.Γιατι μη μου πει καποιος πως υπαρχουν πολλες οικογενειες που και τα 3 αγορια παιζουν Εθνικη...τοσο ταλεντο πια;

'Έλλην

Γυνακα γράφει και έχει βάλει τελευταία στιγμή το ήτα στο "στην". Μου αρέσει η αντίδραση της ξανθιάς με τα γυαλιά δεξιά του..αναμενόμενη ελληνικη αντίδραση γυναίκας ! Στημένο για προκλητικοτητα. Κοιτάξτε απλά το πλήθος γύρω γύρω και μετά κοιτάξτε και αυτόν τον ανήθικο με τα άτομα που τον περιτριγυριζουν..περιγυρα του είναι γνωστοί άγνωστοι. Τι να σου πω αθλιε ; Η σύζυγος και το παιδί έχουν ανάγκη τον πατέρα και όχι κάποιον συγγενή η φίλο να σταθεί δίπλα τους. Εσύ της το έκανες αυτό το παιδί, το κουβάλαγε πόσο καιρό (με ότι πόνους, ορμονικα, ταλαιπωρία, διαρκη φόβο έχει αυτό το βίωμα κλπ), βίωσε ότι βίωσε την ώρα που ξεγεννουσε και μετά ταλαιπωρημενη και κουρασμένη, σηκώνεσαι να πας να δεις τον αγώνα ; πόσο ζώο μπορεί να είσαι ; και παινευεσαι ότι πήγες και άφησες την καταπονεμενη γυναίκα για τον αγώνα και για έναν συγκεκριμένο παίχτη απλα ! Εδώ φαίνονται οι ηθικες αξίες αριστεροαναρχων ! Δεν σπάνε, καίνε αυτοκίνητα, κλείνουν δρόμους, εφαρμόζουν με το έτσι θέλω τα ιδεώδη τους ενώ είναι αντίθετα του νόμου, βάφουν και αφισοκολλουν ρυπαινοντας τα πάντα και υποβαθμιζοντας το επίπεδο ποιότητας ζωής των κατοίκων, φυγαδευουν παράνομους μέσα στα άσυλα γνώσης.. Κάνουν και Χειρότερα ! Ακομη και η σύζυγος να βγει να κάνει δηλώσεις υπερήφανη, δεν θα πέσω από τα σύννεφα..τα ιδεωδη σε εσάς είναι όμοια. Σε λυπάμαι ανήθικε, ανεγκεφαλε ! Έβαλε και φανέλα Ελλάς μαζί με αυτό..χαιρονται οι ανεγκέφαλοι με την προκλητικοτητα στοχευμενη εναντίον Ελλήνων. Απειθαρχα, κοινοβια, ανήθικα Ζώα ! Σε λυπάμαι και σας λυπάμαι γενικά !

'Έλλην

Γυνακα γράφει και έχει βάλει τελευταία στιγμή το ήτα στο "στην". Στημένο για προκλητικοτητα. Κοιτάξτε απλά το πλήθος γύρω γύρω και μετά κοιτάξτε και αυτόν τον ανήθικο με τα άτομα που τον περιτριγυριζουν..περιγυρα του είναι γνωστοί άγνωστοι. Τι να σου πω αθλιε ; Η σύζυγος και το παιδί έχουν ανάγκη τον πατέρα και όχι κάποιον συγγενή η φίλο να σταθεί δίπλα τους. Εσύ της το έκανες αυτό το παιδί, το κουβάλαγε πόσο καιρό (με ότι πόνους, ορμονικα, ταλαιπωρία, διαρκη φόβο έχει αυτό το βίωμα κλπ), βίωσε ότι βίωσε την ώρα που ξεγεννουσε και μετά ταλαιπωρημενη και κουρασμένη, σηκώνεσαι να πας να δεις τον αγώνα ; πόσο ζώο μπορεί να είσαι ; και παινευεσαι ότι πήγες και άφησες την καταπονεμενη γυναίκα για τον αγώνα και για έναν συγκεκριμένο παίχτη απλα ! Εδώ φαίνονται οι ηθικες αξίες αριστεροαναρχων ! Δεν σπάνε, καίνε αυτοκίνητα, κλείνουν δρόμους, εφαρμόζουν με το έτσι θέλω τα ιδεώδη τους ενώ είναι αντίθετα του νόμου, βάφουν και αφισοκολλουν ρυπαινοντας τα πάντα και υποβαθμιζοντας το επίπεδο ποιότητας ζωής των κατοίκων, φυγαδευουν παράνομους μέσα στα άσυλα γνώσης.. Κάνουν και Χειρότερα ! Ακομη και η σύζυγος να βγει να κάνει δηλώσεις υπερήφανη, δεν θα πέσω από τα σύννεφα..τα ιδεωδη σε εσάς είναι όμοια. Σε λυπάμαι ανήθικε, ανεγκεφαλε ! Έβαλε και φανέλα Ελλάς μαζί με αυτό..χαιρονται οι ανεγκέφαλοι με την προκλητικοτητα στοχευμενη εναντίον Ελλήνων. Απειθαρχα, κοινοβια, ανήθικα Ζώα ! Σε λυπάμαι και σας λυπάμαι γενικά !

'Έλλην

Στημένο για προκλητικοτητα. Κοιτάξτε απλά το πλήθος γύρω γύρω και μετά κοιτάξτε και αυτόν τον ανήθικο με τα άτομα που τον περιτριγυριζουν..περιγυρα του είναι γνωστοί άγνωστοι. Τι να σου πω αθλιε ; Η σύζυγος και το παιδί έχουν ανάγκη τον πατέρα και όχι κάποιον συγγενή η φίλο να σταθεί δίπλα τους. Εσύ της το έκανες αυτό το παιδί, το κουβάλαγε πόσο καιρό (με ότι πόνους, ορμονικα, ταλαιπωρία, διαρκη φόβο έχει αυτό το βίωμα κλπ), βίωσε ότι βίωσε την ώρα που ξεγεννουσε και μετά ταλαιπωρημενη και κουρασμένη, σηκώνεσαι να πας να δεις τον αγώνα ; πόσο ζώο μπορεί να είσαι ; και παινευεσαι ότι πήγες και άφησες την καταπονεμενη γυναίκα για τον αγώνα και για έναν συγκεκριμένο παίχτη απλα ! Εδώ φαίνονται οι ηθικες αξίες αριστεροαναρχων ! Δεν σπάνε, καίνε αυτοκίνητα, κλείνουν δρόμους, εφαρμόζουν με το έτσι θέλω τα ιδεώδη τους ενώ είναι αντίθετα του νόμου, βάφουν και αφισοκολλουν ρυπαινοντας τα πάντα και υποβαθμιζοντας το επίπεδο ποιότητας ζωής των κατοίκων, φυγαδευουν παράνομους μέσα στα άσυλα γνώσης.. Κάνουν και Χειρότερα ! Ακομη και η σύζυγος να βγει να κάνει δηλώσεις υπερήφανη, δεν θα πέσω από τα σύννεφα..τα ιδεωδη σε εσάς είναι όμοια. Σε λυπάμαι ανήθικε, ανεγκεφαλε ! Έβαλε και φανέλα Ελλάς μαζί με αυτό..χαιρονται οι ανεγκέφαλοι με την προκλητικοτητα στοχευμενη εναντίον Ελλήνων. Απειθαρχα, κοινοβια, ανήθικα Ζώα ! Σε λυπάμαι και σας λυπάμαι γενικά !

Ελλην(άρα)

κόψε τα πολλά χάπια γιατι σε πειράζουνε ......

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης