Κάναντι: «Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ, δεν μας άξιζε αυτή η έκταση του σκορ»

Κάναντι: «Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ, δεν μας άξιζε αυτή η έκταση του σκορ»

Ο Νταμίρ Κάναντι, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια του Ατρόμητου, αλλά και πως το σκορ αδικεί την ομάδα του...

4740415
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όσον αφορά το αποτέλεσμα, είμαστε απογοητευμένοι, για το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου κατοχή στη μπάλα, απέναντι στον ΠΑΟΚ αμυνθήκαμε πολύ καλά, θα χρειαζόμασταν ίσως να ήμασταν λίγο πιο γενναίοι, παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αναφέρομαι στην ευκαιρία με τον Μάντσον από στημένη φάση που είχαμε στο 6’ λεπτό και μετά από κόρνερ πάλι από τον Μάντσον, αλλά και στη κίνηση του Μπρούνο στο ένας εναντίον ενός, που σε αυτές τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Μετά δυστυχώς δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το πέναλτι, το οποίο μας πόνεσε, κατά την άποψη μου δεν είναι αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο.

Στο δεύτερο μέρος νομίζω πως τα πήγαμε καλύτερα, ήμασταν πιο γεροί στο παιχνίδι μας, ήμασταν πιο δραστήριοι, είχαμε την αλλαγή του σχηματισμού μας σε 3-5-2, προσπαθήσαμε περισσότερο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μετά στο 3-0 τελείωσε το ματς. Συνολικά στα 90 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, φυσικά άξιζε τη νίκη αλλά στην έκταση του σκορ δεν μας άξιζε. Εδώ, τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις προβλήματα».

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες για το πως κάλυψαν τον Ολιβέιρα: «Αν δεν γινόντουσαν λάθη στο ποδόσφαιρο δεν θα έμπαιναν και τα γκολ. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε. Όπως είπα και πριν, κατά την γνώμη μου δεν ήταν κάποιο πέναλτι (σ.σ. για το 2ο), αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση, εγώ συγκεντρώνομαι στα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλά. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης