Σήμερα, Τρίτη, έκανε την πρώτη προπόνησή του ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, με τον νέο προπονητή, Γιούρι Ζντόβτς να πιάνει δουλειά στην «PAOK Sports Arena» ενόψει της νέας σεζόν.
Από την συγκέντρωση των «ασπρόμαυρων» απουσίαζε ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ μετά από μία σεζόν στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στη διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους.
Την περασμένη σεζόν ο Άλεξ Αντετοκούνμπο μέτρησε 1.2 πόντους και 1.1 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος μόλις σε 14 παιχνίδια σε περίπου 5' μέσο όρο.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.