Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον στην ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο αυτές πρόκειται να συμβούν από την ερχόμενη εβδομάδα μετά το τελευταίο ματς της σεζόν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι έχουν μεγάλο κίνητρο για να καταφέρουν έστω και στο φινάλε να πάρουν μια νίκη στα play off που θα τους δώσει τη δυνατότητα να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να πάρουν ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.
Ο Μπρούνο Άλβες που κατέχει το πόστο του Πρέσβη και του Στρατηγικού Συμβούλου στο κλαμπ αναμένεται να είναι μέσα στις αλλαγές που θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ΑΕΚ στην Τούμπα, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι την τελευταία τριετία που έχει πόστο στην ομάδα.
Έπειτα ο Μπρούνο Άλβες θα βρίσκεται σε άδεια, κάτι που θα ισχύσει για όλη την ομάδα. Πάντως, ο Πορτογάλος χαιρέτησε τους παίκτες στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που δείχνει ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του. Ο Μπρούνο Άλβες είχε αναλάβει το 2022 το πόστο του αθλητικού διευθυντή, ενώ από πέρυσι το καλοκαίρι είχε αναλάβει τον ρόλο του Πρέσβη και Στρατηγικού Συμβούλου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη