Πρώτη κόκκινη για τον Τζόλη από τον διαιτητή που είχε αποβάλει τον Τάισον κόντρα στη Στεάουα!
Ο Χρήστος Τζόλης αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον αγώνα της Μπριζ κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης από τον ίδιο διαιτητή που είχε δείξει κόκκινη στον Τάισον κόντρα στη Στεάουα
Την ήττα με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης του Αλεξανδρόπουλου γνώρισε στην έδρα της η Μπριζ, η οποία αγωνιζόταν από το 55΄με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Χρήστου Τζόλη!
Ο Έλληνας επιθετικός τιμωρήθηκε με δυο κίτρινες από τον διαιτητή της αναμέτρησης Λόρεν Βίσερ, ο οποίος πρόκειται για τον ίδιο ρέφερι που είχε δείξει κόκκινη στον Τάισον στο πρώτο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Στεάουα Βουκουρεστίου στη φάση των play-offs του Europa League.
Συγκεκριμένα ο Βίσερ είχε αποβάλει τον Τάισον με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για διαμαρτυρία, μια συνθήκη που επαναλήφθηκε με «θύμα» αυτή τη φορά τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα του.
Η πρώτη κάρτα μάλιστα βγήκε από το τσεπάκι του Βέλγου για «θέατρο», όταν ο Τζόλης έπεσε στην περιοχή της Σταντάρ Λιέγης στο 38΄.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.