Νίκολα Γιόκιτς: Έκανε «ποδαρικό» με triple double στη νίκη των Νάγκετς με 139-120 επί των Χοκς
Ο Γιόκιτς σημείωσε 23 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 15 ασίστ
Οι Ντένβερ Νάγκετς υποδέχτηκαν τους Ατλάντα Χοκς και κατάφεραν να επικρατήσουν με 139-120, αρχίζοντας με αυτόν τον τρόπο με θετικό αποτέλεσμα τη νέα χρονιά.
Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν για μία ακόμη φορά ο ηγέτης για τους νικητές αφού σημείωσε 23 πόντους με 17 ριμπάουντ και 15 ασίστ, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιοτ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ ακολούθησαν στους 21, 16 είχε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 11 ασίστ, 15 πόντους σημείωσε ο Κρίστιαν Μπρον, 13 ο Τζούλιαν Στρόθερ και 11 ο Πέιτον Γουάτσον.
Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Τρέι Γιανγκ με 30 πόντους, ο Ντι Άντρε Χάντερ έφτασε τους 20, 14 είχε ο Βιτ Κρέτζτσι, 13 ο Ζάκαρι Ρισατσέρ και 10 ο Ντέιβιντ Ρόντι.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.