Στην τηλεόραση θα είναι κολλημένος σήμερα ο κόσμος του Ολυμπιακού για να δει την αγαπημένη του ομάδα να αντιμετωπίζει τη Λυών (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2) στη Γαλλία στον πρώτο του αγώνα ως τροπαιούχος του Conference.
Ο Ολυμπιακός που προπονήθηκε με βροχερό καιρό την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να βρει βροχερό καιρό και σήμερα.
Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού είναι γνωστά, με το τεχνικό επιτελείο να έχει σκεφτεί το 3-5-2 ή το 3-4-3 αλλά επί τάπητος να βρίσκεται και το 4-3-3.
Σε επίπεδο προσώπων πάντως υπάρχουν ορισμένα δεδομένα φαβορί ανεξαρτήτως διάταξης. Δηλαδή οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Εσε, Τσικίνιο, Βέλντε και Ελ Καμπί.
Στο γήπεδο της Λυών θα είναι περίπου 1.500 φίλοι των Πειραιωτών και από τη Γαλλία και από την Ελλάδα και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Κλείσιμο
Στο Groupama θα βρεθούν περίπου 25.000 φίλαθλοι ενώ λόγω τιμωρίας θα είναι κλειστό το νότιο και βόρειο τμήμα της εξέδρας του γηπέδου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.