Davis Cup: Το Παναθηναϊκό Στάδιο «μεταμορφώθηκε» και θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνες τένις - Φωτογραφίες και βίντεο

Davis Cup: Το Παναθηναϊκό Στάδιο «μεταμορφώθηκε» και θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνες τένις - Φωτογραφίες και βίντεο

Περισσότεροι από 15.000 θεατές αναμένονται να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά και των άλλων παιδιών της Εθνικής ομάδας το Σαββατοκύριακο

5968581
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τους αγώνες του Davis Cup ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Σλοβακία οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας θα παλέψουν για πρόκριση στα πλέι οφ του Davis Cup και θα χρειαστούν τρεις νίκες για να τα καταφέρουν. Οι διεθνείς τενίστες θα έχουν το προνόμιο θα είναι οι πρώτοι που θα παίξουν τένις στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

5968578
5968579
5968580
5968581__1_


Κλείσιμο
Το στάδιο που φιλοξένησε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του για αγώνες τένις αφού το 1896 το πρόγραμμα είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. 



Το κορτ τοποθετήθηκε στο κέντρο του Παναθηναϊκού Σταδίου και οι Έλληνες και Σλοβάκοι αθλητές προπονήθηκαν ήδη εκεί και έμειναν εντυπωσιασμένοι. Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. 

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από την VIVA και αναμένονται στους αγώνες να βρεθούν περισσότεροι από 15.000 θεατές. 

Η ζήτηση είναι τεράστια και όσοι επιλέξουν τα εισιτήρια των 10 και 20 ευρώ θα καθίσουν στις εξέδρες του Παναθηναϊκού Σταδίου ενώ εκείνοι που θα πάρουν τα εισιτήρια των 100 ευρώ θα είναι πίσω από το σερβίς σε δύο εξέδρες που τοποθετήθηκαν ήδη στο στάδιο. 

Η συνάντηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.





Ειδήσεις σήμερα:

Στην Αθήνα η σορός της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό - Είχε παντρευτεί πρόσφατα στο Παρίσι

Ιστορικής σημασίας ανακοινώσεις της NASA για UFO και εξωγήινους - Δημοσιεύθηκε μεγάλη έρευνα

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας για την τομή στο φράγμα Καλέντζη: «Εμπιστεύτηκα τον δήμαρχο Παλαμά κι έδωσα έγκριση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης