Πολλά νεύρα είχε στο 1ο σετ του αγώνα του με τον Γιάνικ Χάνφμαν στην Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε με 6-4 από τον Γερμανό το 1ο αλλά στο 9ο γκέιμ του σετ έχασε έναν πόντο και χτύπησε με δύναμη το μπαλάκι.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctodzw17wjq1)
Μετά από αυτή την ενέργεια ο Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε από αρκετούς θεατές! Σε άλλο σημείο του αγώνα πέταξε την μπάλα και ο πατέρας του αντέδρασε έντονα. Αυτό το δεύτερο χτύπημα του έφερε δεύτερο warning από τον Κάρλος Μπερνάρντες point penalty.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctof91l801v5)
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Παλαιότερα είχε πετάξει με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά του πατέρα του!
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.