Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω 2-1: Μεγάλη ανατροπή σε τέσσερα λεπτά για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω 2-1: Μεγάλη ανατροπή σε τέσσερα λεπτά για τους «ερυθρόλευκους»

Αν και μέχρι το 84ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ, η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στο «Σίτυ»

5863355
Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του έφτασε ο Ολυμπιακός Β' και μάλιστα με απίθανη ανατροπή κόντρα στο Αιγάλεω αφού μέχρι το 84' ήταν πίσω στο σκορ και μέσα σε τέσσερα λεπτά, έφερε τούμπα το παιχνίδι, νικώντας με 2-1.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και με διάθεση να πιέσουν και να βρουν ένα γρήγορο γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στο 4' το πλασέ του Μαρίνου πέρασε δίπλα από την εστία του Σικαλιά ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε την μπάλα από το γύρισμα του Νίκολιτς έχοντας την εστία κενή.

Στο 32ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω. Ο Κωστανάσιος ανατράπηκε από τον Χρυσόπουλο, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε την εκτέλεση του Βλαχομήτρου.

Στο 37', ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Μαρίνο ξανά. Αυτή τη φορά ο νεαρός επιθετικός πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε αλλά το δοκάρι του Σικαλιά σταμάτησε την προσπάθεια του.

Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με χωρίς σκορ αλλά τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυναμικά με τον Πινακά να αποτυγχάνει να νικήσει τον Σικαλιά σε τετ-α-τετ όμως στο 50', το Αιγάλεω έφτασε στο γκολ.

Ο Θάνος Κωστανάσιος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, σκοράροντας κόντρα στην πρώην του ομάδα καθώς με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδούδη για το 1-0. Το Αιγάλεω κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αλλά ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη στον Αλγκασίμ Μπα.

Κλείσιμο
Ο νεαρός επιθετικός στο 84ο λεπτό πάτησε στην αντίπαλη περιοχή μετά από πάσα του Βλαχομήτρου και πλάσαρε τον Σικαλιά, ο οποίος σε πρώτη φάση απέκρουσε αλλά στο ριμπάουντ, ο νεαρός φορ έκανε το 1-1 των «ερυθρολεύκων».

Ο νεαρός επιθετικός στο 84ο λεπτό πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Σικαλιά για το 1-1 των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο το σύνολο του Ιμπαγάσα δεν σταμάτησε εκεί καθώς τέσσερα λεπτά μετά βρήκε και δεύτερο γκολ.

Ο Σαπουντζής εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπακαλιάνης πήρε την κεφαλιά και ο Βλαχομήτρος με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ολοκληρώσει την ανατροπή του Ολυμπιακού σε 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το Αιγάλεω να μένει με άδεια χέρια παρότι έδειχνε ότι μπορούσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Ρέντη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος (72′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (60′ Σαπουντζής), Μαρίνος (72′ Μπα), Ι. Ιμπαγάσα (60′ Καράκουτης), Χρυσόπουλος, Αν. Βλαχομήτρος, Πινακάς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Χοτζάλλι, Μπούσης (75′ Νικολακόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (75′ Σταματάκης), Κωστανάσιος (60′ Πολυχρόνης), Ραμίρεζ, Κολλάς (75′ Σταματής), Τσιλιγκίρης, Α. Βλαχομήτρος (55′ λ.τ Μπαστιάνος).

Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής

Τρίτη (18/04)

Ολυμπιακός Β'-Αιγάλεω 2-1
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 2-2

Τετάρτη (19/04)

ΑΕΚ Β'-Athens Kallithea (14:45)
Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (14:45)
Επισκοπή-Καλαμάτα (14:45)
Κηφισιά-Προοδευτική (14:45)

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Βαθμολογία

1. Κηφισιά 47 (18 ματς)
-------------------------------
2. Απόλλων Σμύρνης 41 (18 ματς)
3. Καλλιθέα 40 (17 ματς)
4. ΟΦ Ιεράπτερας 32 (18 ματς)
5. Παναχαϊκή 30 (19 ματς)
6. Καλαμάτα 30 (18 ματς)
7. Ηλιούπολη 30 (19 ματς)
8. Χανιά 26 (17 ματς)
9. Αιγάλεω 23 (19 ματς)
10. ΑΕΚ Β' 16 (18 ματς)
11. Προοδευτική 14 (16 ματς)
------------------------------
12. Ολυμπιακός Β’ 14 (19 ματς)
13. Επισκοπή 9 (17 ματς)
14. ΠΑΟ Ρουφ 5 (18 ματς)
15. Ηρόδοτος -11 (17 ματς)

* Οι Β' Ομάδες δεν προβιβάζονται ή υποβιβάζονται, κάτι που σημαίνει πως αν βρεθούν σε ανάλογη θέση θα αντικατασταθούν από τις αμέσως παραπάνω ή από κάτω ομάδες.


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης