Η Ιωάννα Γάκα λιποθύμησε έξω από τον ανακριτή: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε, αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες του ΕΚΑΒ
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος ειδοποιήθηκε και βγήκε από το ανακριτικό γραφείο, διακόπτοντας την απολογία του, για να δώσει στην σύζυγό του τις πρώτες βοήθειες
Αδιαθεσία αισθάνθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη Ιωάννα Γάκα στην υπόθεση Μαζωνάκη. Η γιατρός φέρεται να είχε λιποθυμικό επεισόδιο έξω από το ανακριτικό γραφείο μετά την ολοκλήρωση απολογίας της και ενώ στο γραφείο του ανακριτή απολογούνταν ο κατηγορούμενος σύζυγός της.
Μάλιστα, ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος ειδοποιήθηκε και βγήκε από το ανακριτικό γραφείο, διακόπτοντας την απολογία του, για να δώσει στην σύζυγό του τις πρώτες βοήθειες.
Στην Ευελπίδων μετά από λίγο κατέφθασε ασθενοφόρο. Ωστόσο, η κατηγορούμενη ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κλαίγοντας αρνούνταν την ιατρική φροντίδα που προσπάθησαν να της παράσχουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αποχώρησαν άπραγοι.
Αυτή την ώρα η γυναίκα βρίσκεται πάντως στα δικαστήρια.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.