Ο Μάριος Βρουσάι σκόραρε στο 89' του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το πανηγύρισε σαν τρελός, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Πινέιρο ακύρωσε το γκολ λόγω αντικανονικής θέσης του Ελ Αραμπί.
Μετά τον αγώνα ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού δήλωσε στην Cosmote TV
«Μετά που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερα ο συναίσθημα. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, όταν έβαλα το γκολ πανηγύρισα με την ψυχή μου. Μετά από ένα οφσάιντ που δεν έχω δει τη φάση. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια.
Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωσηνα μην κερδίζαμε το ματς. Στην ουσία το χάσαμε, όπως και στη Λεωφόρο, που έπρπε να κερδίοσυμε.
Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Δείξαμε ότι δεν σταματάμε, ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ακόμη και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»