Ο Μάριος Βρουσάι σκόραρε στο 89' του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το πανηγύρισε σαν τρελός, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Πινέιρο ακύρωσε το γκολ λόγω αντικανονικής θέσης του Ελ Αραμπί.
Μετά τον αγώνα ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού δήλωσε στην Cosmote TV
«Μετά που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερα ο συναίσθημα. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, όταν έβαλα το γκολ πανηγύρισα με την ψυχή μου. Μετά από ένα οφσάιντ που δεν έχω δει τη φάση. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια.
Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωσηνα μην κερδίζαμε το ματς. Στην ουσία το χάσαμε, όπως και στη Λεωφόρο, που έπρπε να κερδίοσυμε.
Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Δείξαμε ότι δεν σταματάμε, ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ακόμη και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.