Μουντιάλ 2022: Το στοίχημα 100 ευρώ των Σέζνι-Μέσι για το πέναλτι!

Μουντιάλ 2022: Το στοίχημα 100 ευρώ των Σέζνι-Μέσι για το πέναλτι!

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποκάλυψε on-camera ότι έπαιξε στοίχημα 100 ευρώ με τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή του VAR check για το πέναλτι της Αργεντινής, δηλώνοντας ότι δεν θα του δώσει τα χρήματα γιατί... δεν τα χρειάζεται

s6_podosfairo
Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι το «χρυσό γάντι» του φετινού Μουντιάλ ως τώρα, με τις δύο επεμβάσεις του από την άσπρη βούλα και τις συνολικές του εμφανίσεις να οδηγούν την Πολωνία στους «16». Η επιτυχία του απέναντι στον Λιονέλ Μέσι στο Πολωνία-Αργεντινή, πάντως, είχε και... ξεχωριστό παρασκήνιο, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κίπερ της Γιουβέντους, οι δυο τους στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-copvt49o6pg1)


Ο ρέφερι Μάκελι πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ μετά από ειδοποίηση του VAR και σε αυτό το διάστημα ο Πολωνός κίπερ είπε στον Μέσι πως ποντάρει 100 ευρώ στο ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι. Στοίχημα που το έχασε, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να πληρώσει τον Αργεντινό καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

Κλείσιμο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-copy33zy8itl)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης