Ντέμης Νικολαΐδης και Τάκης Φύσσας κατέκτησαν με την Εθνική Ελλάδας το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας αλλά δεν είχαν την τύχη να παίξουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης θα σχολιάζουν καθημερινά για την ΕΡΤ τα όσα συμβαίνουν στο Μουντιάλ 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά και στην πρώτη εκπομπή κλήθηκαν να θυμηθούν τις πρώτες τους εικόνες ως παιδιά από τη διοργάνωση.
Ο Τάκης Φύσσας θυμήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 με τον Μαραντόνα ενώ ο Ντέμης έχει εικόνες από το 1982!
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.