Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ σκέφτεται για βασικό τον Χάμες Ροντρίγκες σήμερα με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ σκέφτεται για βασικό τον Χάμες Ροντρίγκες σήμερα με τον ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα στην οποία προσανατολίζεται ο Μίτσελ για το μεγάλο ντέρμπι σήμερα

james-rodriguez
Ο Μίτσελ έχει κάνει τις δοκιμές του για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έχει επικεντρωθεί στο 4-2-3-1 και το 4-3-3 (το 3-5-2 θεωρείται αουτσάιντερ σε επίπεδο διάταξης). Παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκες είναι στα βασικά του πλάνα.

Στην περίπτωση που επιλέξει το 4-3-3 ο Πασχαλάκης δείχνει φαβορί έναντι του Τζολάκη και μετά η άμυνα να απαρτίζεται από Βρουσάι δεξιά και Ρέαμπτσιουκ αριστερά και κέντρο άμυνας με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ουσεϊνού Μπα και υποψήφιο και τον Ντόι.

Για το κέντρο ο Εμβιλά το βασικό εξάρι με τον Ίνμπομ Χουάνγκ μπροστά του και από εκεί και πέρα είτε τον Μπιέλ είτε τον Χάμες Ροντρίγκες πίσω από τον Μπακαμπού και άκρα με Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες. Μία εκδοχή είναι να τοποθετηθεί ως δεκάρι ο Μπιέλ και να πάνε στα δύο άκρα οι Χάμες και Μασούρας.

Υποψήφιος για την 11άδα είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά αλλά για το κέντρο υπάρχει και ο Μπουχαλάκης (αλλά και ο Σαμασέκου για τη θέση Νο6). Οι Ρέτσος και Αραμπί μπήκαν αποστολή αλλά προέρχονται από ένα διάστημα αποχής.

Στην αποστολή είναι οι εξής παίκτες: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Εζησε μαχητής, έφυγε ήρωας

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται νέες συλλήψεις - Στον ανακριτή σήμερα η μητέρα

Ενεργειακά: Έρχεται η «μάχη» για το «δυναμικό πλαφόν» - Κοινές προμήθειες αερίου και «φρένο» στην τιμή του LNG
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης