Τσιμίκας: «Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει»
Ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην Cosmote TV, παραδέχθηκε ότι πλησιάζοντας προς τον τελικό του Champions Leagueδεν μπορεί να πιστεψει αυτά που ζει φέτος, ενώ τόνισε ότι η σκληρή δουλειά τον έφερε στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα
Το Σάββατο (28/5, 22.00) η Λίβερπουλ κοντράρεται στο Παρίσι με τη Ρεάλ, στον τελικό του Champions League και ο Κώστας Τσιμίκας ετοιμάζεται να ζήσει τη μαγική στιγμή της παρουσίας σε ένα τέτοιο ιστορικό παιχνίδι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck92qowit5bd)
«Σίγουρα είναι κάτι τεράστιο και ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα, την οικογένεια μου, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κι αφού φτάσαμε ως εδώ θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του τροπαίου», είπε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο διεθνής μπακ, ενώ έστειλε μήνυμα στα νέα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο λέγοντας:
«Δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή. Θέλω να εξελίσσομαι. Και για εμένα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά η σκληρή δουλειά κι αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δούλευα σκληρά από τον Ολυμπιακό όταν ήμουν. Όλο αυτό με έφερε εδώ. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου. Έχω προσπαθήσει πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου».
Οnline Classrooms Generation Next: Oι εκπαιδευτικοί του αύριο εξοικειώνονται με τις ψηφιακές δεξιότητες και τον κόσμο του STEM δημιουργώντας μια νέα σχολική κουλτούρα στο σήμερα.
Με μια μεσογειακή κουζίνα που βασίζεται στα βιολογικά λαχανικά που καλλιεργεί το ίδιο και στο εξαιρετικό κρέας που προμηθεύεται από μικρές ελληνικές φάρμες, το Περιβόλι στη Βάρη είναι ο ορισμός του αληθινού farm-to-table εστιατορίου.