Σαλάχ: «Θα μείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν»

Σαλάχ: «Θα μείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκαθάρισε πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει έως το 2023 με τη Λίβερπουλ, ενώ τόνισε ότι «διψάει» να κατακτήσει το Champions League

25749235
Το βράδυ του Σαββάτου (22:00) στο Παρίσι η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψουν στον τελικό του Champions League για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι δυο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για να επιστρέψουν στην κορυφή και η Λίβερπουλ θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό του 2018.

Το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου για τον σπουδαίο αγώνα και ξεκαθάρισε ότι θα μείνει και το 2023 στην ομάδα αλλά και ότι θέλει όσο τίποτα την κούπα.

«Δεν επικεντρώνομαι στο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Είναι μία στιγμή για την ομάδα. Δεν θέλω να είμαι καθόλου εγωιστής. Το είπα και πριν από δύο ή έναν μήνες. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα. Θέλω να κερδίσω ξανά το Champions League. Θέλω να δω τον Hendo να έχει ξανά το τρόπαιο στα χέρια του και ελπίζω να μου το δώσει μετά!



Κλείσιμο
Είμαι απλά συγκεντρωμένος στην ομάδα πραγματικά. Δεν θέλω να μιλήσω για το συμβόλαιο τώρα. Έχουμε πολύ καιρό. Θα μείνω την επόμενη σεζόν σίγουρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα μείνω την επόμενη σεζόν, για να δούμε μετά» είπε αρχικά ο Μο ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2023 και είναι σε επαφές με τους Reds για ανανέωση.

Για τον τελικό επισήμανε: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Νομίζω μετά από τον τελευταίο τελικό με την Ρεάλ και μετά από την απώλεια της Premier League όλοι έχουμε κίνητρο να κερδίσουμε το Champions League. Είναι ένα απίστευτο τρόπαιο για εμάς. Κάθε σεζόν παλεύουμε για αυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης