«Το μέχρι τέλους ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Το μέχρι τέλους ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε δικαιωμένος για το "μέχρι τέλους" και ο έτερος πρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για τον πρώτο τίτλο στην νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ

aggelopoyloi
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 10ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, έπειτα από το 81-73 στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως MVP τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, την ώρα που ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Κώστας Παπανικολάου ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς.

Μετά από το τέλος του ματς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον θρίαμβο των Πειραιωτών που επέστρεψαν στους τίτλους έπειτα από το πρωτάθλημα του 2016 και ρωτήθηκε για την απόφαση που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στις 13 Φεβρουαρίου 2019, με την απόφασή τους να αποχωρήσουν στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci129jn50ga1)


«Είναι παραπάνω τα χρόνια που προσπαθούμε, όχι μόνο τρία. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, έπρεπε να έχουμε πάρει και άλλους τιτλους. Ναι, είμαστε δικαιωμένοι, αν μιλάτε για το μέχρι τέλους. Η καλύτερη απόφαση που εχουμε πάρει στη ζωή μας, είδατε τι έγινε σήμερα με την ατμόσφαιρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν στην Ελλάδα», απάντησε ο  Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην ερώτηση αν είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή των τελευταίων ετών. Και συνέχισε: «Είναι η πιο χαρούμενη στιγμή, είναι ο πρώτος τίτλος για τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ. Εχει πολλούς συμβολισμούς».

Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο η δική μας προσπάθεια, εμείς κάναμε την αρχή. Έχουμε νέο πρόεδρο, έχουμε Final 4 με υγιή ατμόσφαιρα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης