Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

«Ο Βρετανός πιλότος δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία αποχώρησης από την ενεργό δράση», αναφέρει δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας και σημειώνει ότι ο ντόρος προκλήθηκε από τις εκτιμήσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Μερσέντες

λιουις
Στην Formula 1 για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Λούις Χάμιλτον, καθώς το ιταλικό Motorsport αναφέρει πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο της συνταξιοδότησης.

«Ο Βρετανός πιλότος δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία αποχώρησης από την ενεργό δράση», αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, εξηγώντας πως στην πραγματικότητα, ο Βρετανός οδηγός δεν εξέφρασε ποτέ τη βούληση να κρεμάσει το κράνος του, αλλά το θέμα δημιουργήθηκε απο τον εκτελεστικό διευθυντή της Μερσέντες.

«Ο Τότο Βολφ ήταν εκείνος που τροφοδότησε το κλίμα αμφιβολίας γύρω από το στάτους του Χάμιλτον, ο οποίος πρόκειται να πλαισιώσει τον Τζορτζ Ράσελ την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην πίστα», προσθέτει το ρεπορτάζ από τη γείτονα χώρα. Όπως υποστηρίζει το Motorsport, οι δηλώσεις του Βολφ δεν ήταν πληροφορίες, αλλά εκτιμήσεις, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν μετά το Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον.

Αν και ο Σερ Λίουις δεν έχει επιβεβαιωσει ουτε διαψευσει τις εκτιμήσεις του Βολφ, φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στον «θρόνο» του παγκόσμιου πρωταθλητή, ύστερα από την εφετινή εξέλιξη και την επιτυχία του οδηγού της Ρεντ Μπουλ, Μαξ Φερστάπεν.

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον εκπνέει στο τέλος του 2023, με τον Τζορτζ Ράσελ να έχει αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας και την ομάδα να μετράει οκτώ διαδοχικά πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Κλείσιμο


Θυμίζουμε πως ο, Sir πλέον, Χάμιλτον ήταν έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως το εξωφρενικό φινάλε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι έδωσε τον τίτλο στον Μαξ Φερστάπεν.




Ειδήσεις σήμερα:

«Έχουν ξεφύγει σε αδιανόητο βαθμό οι τιμές της ενέργειας στην ΕΕ», λέει ο Γεωργιάδης

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από αρνητές

«Μύλος» το κόμμα του Τράγκα - Ο Κουρτζίδης, η διαδοχή και οι καταγγελίες από την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης