Πλήγμα στον Παναιτωλικό: Νέα ρήξη χιαστού ο Λιάβας
Νέα ατυχία για τον Γιώργο Λιάβα, ο οποίος υπέστη νέα ρήξη χιαστού -στο άλλο πόδι-, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση
Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Λιάβα και τον Παναιτωλικότην Τετάρτη (11/8), καθώς ο νεαρός άσος υπέστη νέαρήξη χιαστού.
Μάλιστα, αυτή τη φορά ο τραυματισμός αφορά το άλλο πόδι, από το οποίο είχε χειρουργηθεί. Ο Λιάβας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (10/8), με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να επιβεβαιώνει τα χειρότερα.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Λιάβας -τη στιγμή που αναμενόταν να επιστρέψει στην ενεργό δράση- θα παραμείνει εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.