Σάντος: «Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο»

Σάντος: «Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το ματς της Πορτογαλίας με τη Γαλλία, αλλά και για τον προσεχή με το Βέλγιο για τους 16 του Euro 2020

santos_0_1_jpg
Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, με την εικόνα που έδειξε η ομάδα του απέναντι στη Γαλλία (2-2). Ωστόσο τόνισε πως χρειάζεται να βελτιωθούν κι άλλο και σχολίασε το ματς με το Βέλγιο.

«Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ερωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά στο ματς κόντρα στη Γερμανία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το Βέλγιο ανέφερε: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι».
Για τις 48 ώρες περισσότερης ξεκούρασης που θα έχει το Βέλγιο: «Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο: Ερχονται αγωνιστικά στο κέντρο της Αθήνας - Για πρώτη φορά

Ολυμπιακός: Προβάδισμα του Βάτσλικ για τη θέση του Σα

EURO 2020: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» - Πρεμιέρα το Σάββατο - Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των ματς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης