Παναθηναϊκός: Σήμερα το ραντεβού για να «δέσει» Αλεξανδρόπουλο

Παναθηναϊκός: Σήμερα το ραντεβού για να «δέσει» Αλεξανδρόπουλο

Σήμερα (Πέμπτη, 15/4) θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού Παναθηναϊκού-Αλεξανδρόπουλου, στο οποίο οι «πράσινοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στον 19χρονο μέσο

alexandropoulos_102150
Μέσα στην Πέμπτη (15/4) πρόκειται να λάβει χώρα το ραντεβού μεταξύ Παναθηναϊκού και Σωτήρη Αλεξανδρόπολου, στο οποίο οι «πράσινοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον 19χρονο μέσο για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2022.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον νεαρό χαφ μέχρι και τετραπλασιασμό αποδοχών, όπως αναφέρει η «Livesport» (με το τρέχον συμβόλαιο εισπράττει 40.000 ευρώ ετησίως). Ως προς τη διάρκεια του νέου συμβολαίου, αυτό αναμένεται να είναι μέχρι το 2024.

Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικότατο, χωρίς πάντως να είναι το επικρατέστερο σενάριο να υπάρξει συμφωνία ήδη από σήμερα.

Στα θετικά για την πλευρά της ομάδας είναι το γεγονός πως ο 19χρονος δεν έχει «ψαχτεί» ιδιαίτερα για την προοπτική του εξωτερικού, αφού θεωρεί σημαντικότερο να ωριμάσει ποδοσφαιρκά μέσα από τον χρόνο συμμετοχής του στους «πράσινους».

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερο το θέμα ανανέωσης του ταλαντούχου χαφ, έτσι ώστε να μην υπάρξει ανάλογη εξέλιξη όπως στις περιπτώσεις των Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, από τις οποίες δεν προέκυψαν τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης